Tuesday, June 30, 2009

MIG Real Estate: Από τις 08 έως 10 Ιουλίου η δημόσια εγγραφή

MIG Real Estate: Από τις 08 έως 10 Ιουλίου η δημόσια εγγραφή


Από 8 έως 10 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος δημόσιας προσφοράς για την εισαγωγή των μετοχών της MIG Real Estate στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η τιμή διάθεσης και η κατανομή των προσφερόμενων μετοχών θα ανακοινωθεί στις 13 Ιουλίου. Η τιμή θα είναι κοινή για όλους τους επενδυτές, θεσμικούς & λοιπούς και ιδιώτες, που θα συμμετάσχουν στη διάθεση μετοχών με Δημόσια Προσφορά.

Η διαπραγμάτευση των μετοχών αναμένεται να ξεκινήσει στην κατηγορία "Μεσαία & Μικρή Κεφαλαιοποίηση" της αγοράς αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών στις 23 Ιουλίου.

Οι εγγραφές των ενδιαφερόμενων επενδυτών θα πραγματοποιούνται μέσω των καταστημάτων των Κυρίων Αναδόχων Marfin Εγνατία Τράπεζα Α.Ε. και Τράπεζα Πειραιώς, των λοιπών αναδόχων Τράπεζα Millenium Bank, Εμπορική Τράπεζα της Ελλάδος., EFG Telesis Finance ΑΕΠΕΥ, Alpha Bank, Euroxx Χρηματιστηριακή ΑΕΠΕΥ καθώς και της EFG Eurobank Ergasias από την πρώτη μέχρι και την τελευταία ημέρα της Δημόσιας Προσφοράς. Ανώτατο όριο εγγραφής για κάθε επενδυτή είναι το σύνολο της Δημόσιας Προσφοράς, δηλαδή έως 2.500.000 μετοχές.

Υπενθυμίζεται ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της MIG Real Estate ΑΕΕΑΠ της 15.05.2009 αποφάσισε την εισαγωγή των μετοχών της εταιρείας στην Αγορά Αξιών του Χ.Α. και ειδικότερα:

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 7.500.000 ευρώ με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων, με καταβολή μετρητών και την έκδοση 2.500.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 3,00 ευρώ η κάθε μία, καλυπτόμενη ως εξής:

Ποσοστό τουλάχιστον 30% των μετοχών της Δημόσιας Προσφοράς (ήτοι 750.000 μετοχές) θα διατεθεί για την ικανοποίηση των εγγραφών ημεδαπών και αλλοδαπών Θεσμικών και Λοιπών Επενδυτών, όπως αυτοί ορίζονται στην υπ’ αριθμ. 2/460/10.01.2008 απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, και

Ποσοστό τουλάχιστον 30% των μετοχών της Δημόσιας Προσφοράς (ήτοι 750.000 μετοχές) θα διατεθεί για την ικανοποίηση των εγγραφών Ιδιωτών Επενδυτών.

Ποσοστό τουλάχιστον 40% των μετοχών (ήτοι 1.000.000 μετοχές) θα κατανεμηθεί μεταξύ των δύο κατηγοριών με βάση τη συνολική ζήτηση που θα εκδηλωθεί σε κάθε κατηγορία επενδυτών.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι σε περίπτωση που η Δημόσια Προσφορά καλυφθεί αλλά βάσει των οριστικών στοιχείων κατανομής δεν ικανοποιείται το κριτήριο της επαρκούς διασποράς, οι ανάδοχοι θα διατηρήσουν τα κεφάλαια των επενδυτών δεσμευμένα στους λογαριασμούς των εγγραφόμενων μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης περί της εισαγωγής από το Δ.Σ. του Χ.Α. Σε περίπτωση που η σχετική απόφαση είναι αρνητική, τότε τα κεφάλαια των επενδυτών θα αποδεσμευτούν και θα τους αποδοθούν.

capital.gr

No comments:

Share |