Thursday, June 24, 2010

Σιακόλας: Προανήγγειλε έργα εκατομμυρίων για τόνωση της οικονομίας


Σιακόλας: Προανήγγειλε έργα εκατομμυρίων για τόνωση της οικονομίας

Την προαγγελία πολύ επωφελών έργων για την κυπριακή οικονομία έκανε την Πέμπτη ο εκτελεστικός πρόεδρος του ομίλου εταιρειών Σιακόλας, Νίκος Σιακόλας.

Μιλώντας ενώπιον των μετόχων των εταιρειών CTC, Woolworth Cyprus και Hermes Department Stores, ο κ. Σιακόλας είπε χαρακτηριστικά ότι προγραμματίζει αναπτυξιακά έργα όπως γήπεδα γκολφ με ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα που θα συμβάλουν στην ποιότητα ζωής του Κύπριου πολίτη σε συνεργασία με επενδυτές από το εξωτερικό, η δημιουργία ενός Airport Hotel, και ενός ψυχαγωγικού, πολιτιστικού, τουριστικού κέντρου στο νέο αερολιμένα Λάρνακας όπως αποκάλυψε πρώτο το In Business News.


«Η δημιουργία των έργων αυτών θα προσφέρει νέες θέσεις εργασίας, αυξημένα εισοδήματα σε εργαζόμενους και κράτος και αυξημένα εισοδήματα από τον τουρισμό, τα οποία θα συμβάλουν επίσης στην ανάπτυξη τα και ενίσχυση της οικονομίας και στην περεταίρω οικονομία και ευρωστία του συγκροτήματος», ανέφερε ο κ. Σιακόλας.

Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα , ο κ. Σιακόλας, χαρακτήρισε το 2009 ως μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, προσθέτοντας ότι το 2010 θα είναι ακόμα πιο δύσκολη χρονιά, και για τις εταιρείες ανάπτυξης γης που ασχολούνται με τον τουρισμό
«Παρά τη δυσμενή αυτή οικονομική συγκυρία», πρόσθεσε, «Οι δημόσιες εταιρείες; του Ομίλου Σιακολα πέτυχαν οικονομικά αποτελέσματα, που αποδίδουν τα μεγέθη τους, στην ευρύτητα των δραστηριοτήτων, του ικανού ανθρώπινου δυναμικού, και στην σωστή οργάνωση και διοίκηση τους», όπως σημείωσε.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Ρένος Σολομίδης, Πρόεδρος της Woolworth Cyprus
Ο κ. Σολομίδης έδωσε κάποια στατιστικά στοιχειά για τους επισκέπτες των Mall και IKEA και αποκάλυψε τα επόμενα πλάνα του ομίλου.

Όπως είπε το 2009 οι επισκέπτες ανήλθαν σε έξι εκατομμύρια παρουσιάζοντας αύξηση 5% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Παρόμοια αύξηση παρουσίασε και ο εισοδηματικός κύκλος στα καταστήματα που δραστηριοποιείται εκεί, που υπολογίζεται στα 157 εκατομμύρια ευρώ.

Ο κ. Σολομιδης, είπε ότι κατά το 2009 το συγκρότημα δεν προχώρησε σε επεκτάσεις στα κτίριά του, πέραν της ολοκλήρωσης των κτιρίων Depenhams και Apollon στη Λεμεσό και ορισμένων εργασιών στο εμπορικό πάρκο Σιακόλα.

Το Δ.Σ έχει υπόψη του τη δημιουργία νέων έργων σε Λεμεσό και Λάρνακα και επεκτάσεων στην Έγκωμη Λευκωσίας. Θεώρησε όμως φρόνιμο να αναβάλει την υλοποίηση των έργων αξίας 125 εκ. ευρώ λόγω οικονομικής κρίσης, όπως σημείωσε

Σημείωσε παράλληλα ότι αισιοδοξούν με την σταδιακή παραχώρηση επιπλέον χώρων στο Annex 3 και Annex 4 τα έσοδα θα αυξηθούν περισσότερο.
Στη συνέχεια των λόγο πήρε ο Διευθύνων Σύμβουλος της CTC, Μάριος Λουκαίδης.


Ο κ. Λουκαΐδης, αποκάλυψε ότι η εταιρεία προγραμματίζει πολύ επωφελή έργα. Ιδιαίτερα στάθηκε στην επέκταση σχεδόν στο διπλάσιο και στην περαιτέρω αναβάθμιση του παγκύπριου κέντρου της στα που βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή Πέρα Χωρίου Νήσου αλλά και στην ουσιαστική αναβάθμιση του δικτύου της ΜΤΝ Κύπρου η οποία θα ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες και θα προσφέρει ταχύτητα, χωρητικότητα και ευρύτερη κάλυψη συμβάλλοντας στην ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των συνδρομητών της.

Επόμενος ομιλητής ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της Hermes Department Stores Γιώργος Αιμιλιάδης
Σύμφωνα με τον κ. Αιμιλιάδης, το συγκρότημα διαχειρίζεται με επιτυχία σε Κύπρο και Ελλάδα πέραν των 100 πολυκαταστημάτων.

Πρόσθεσε δε, ότι λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα και με συνετή οικονομική πολιτική πέτυχαν να περιορίσουν αισθητά τις δαπάνες τους και να παρουσιάσουν μια ιδιαίτερα θετική κατάσταση σε μια δύσκολη χρονιά για το γενικό εμπόριο.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι το συγκρότημα έχει αναλάβει πρωτοβουλία για εξυγχρονισμό, του νόμου περί ξεπουλημάτων ώστε να συνάδει με την νομοθεσία της Ε.Ε
Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι οι επιχειρήσεις και τα καταστήματα του γενικού εμπορίου να μπορούν να προβαίνουνε σε ξεπουλήματα και προσφορές προς όφελος των καταναλωτών, των επιχειρήσεων και της οικονομίας γιατί αυτό συμβάλλει στη δημιουργία του υγιούς ανταγωνισμού

Επιπρόσθετα κάλεσε το Υπ. Εργασίας, να ανταποκριθεί στις εκκλήσεις τους και να τροποποιήσει το άδικο και ζημιογόνο νομοσχέδιο για το τουριστικό ωράριο Λεμεσού.
Τέλος ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Woolworth Μάριος Παναγιδης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Cyprus Limni Resort στην οποία η Woolworth κατέχει σημαντικό ποσοστό αφού είναι η ιδιοκτήτρια γης 1 3,151.000 στη περιοχή Λίμνη του διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς.

Όπως είπε η εταιρία προχωρεί σταδιακά και με προσοχή στην υλοποίηση του σχεδιασμό του αναπτυξιακού έργου και περιλαμβάνει 2 γήπεδα γκολφ, επαύλεις, και αλλά καταλύματα, ξενοδοχεία πολυτελείας και άλλες διευκολύνσεις. Τέλος όσον αφορά την Hermes Airoports, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που δόθηκαν στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας ο συνολικός αριθμός των επιβατών που διακινήθηκαν μέχρι την Κυριακή 20/ 6/ 2010, ήταν 10 645 άτομα σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο σημειώνοντας αύξηση, με την αύξησης 0.6 %.

source: sigmalive.com

ΗΠΑ: Πτώση 1,1% στις παραγγελίες διαρκών αγαθών το Μάιο


ΗΠΑ: Πτώση 1,1% στις παραγγελίες διαρκών αγαθών το Μάιο

Υποχώρησαν το Μάιο οι παραγγελίες διαρκών αγαθών στις ΗΠΑ μετά από πέντε διαδοχικούς μήνες ανόδου, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το αμερικανικό υπουργείου Εμπορίου.

Οι παραγγελίες διαρκών αγαθών υποχώρησαν 1,1% στο εποχικά προσαρμοσμένο μέγεθος των 192,01 δισ. δολ. σύμφωνα με τα κυβερνητικά στοιχεία. Οι μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών σε δημοσκόπηση του Dow Jones Newswires έκαναν λόγο για πτώση των παραγγελιών κατά 1,5%.

Ο τομέας των μεταφορών σημείωσε την μεγαλύτερη κάμψη, με τις παραγγελίες πολιτικών αεροσκαφών και ανταλλακτικών να σημειώνουν βουτιά 29,6%, μετά το άλμα του 215,7% που σημείωσαν τον Απρίλιο.

Εκτός του κλάδου των μεταφορών, οι παραγγελίες διαρκών αγαθών σημείωσαν άνοδο 0,9% το Μάιο.

source: capital.gr

ΗΠΑ: Πτώση μεγαλύτερη των εκτιμήσεων στις αιτήσεις για επίδομα ανεργίας


ΗΠΑ: Πτώση μεγαλύτερη των εκτιμήσεων στις αιτήσεις για επίδομα ανεργίας

Πτώση μεγαλύτερη των εκτιμήσεων σημείωσε ο αριθμός των εργαζομένων στις ΗΠΑ που υπέβαλαν αίτηση για επίδομα ανεργίας,.

Το υπουργείο εργασίας ανακοίνωσε στην εβδομαδιαία έκθεση ότι οι αιτήσεις επιδομάτων ανεργίας μειώθηκαν κατά 19.000 στις 457.000 την εβδομάδα που έληξε στις 19 Ιουνίου. Οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις των αναλυτών έκαναν λόγο για μείωση κατά 7.000 σύμφωνα με το Dow Jones Newswires.

Το ύψος των αιτήσεων της περασμένης εβδομάδας αναθεωρήθηκε ελαφρώς στις 476.000 από 472.000. Παρά την πτώση, ο κινητός μέσος όρος τεσσάρων εβδομάδων- που έχει σκοπό τον περιορισμό της μεταβλητότητας – αυξήθηκε κατά 1.500 στις 462.750.

Τέλος, ο αριθμός των συνεχιζόμενων αιτήσεων υποχώρησε την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 12 Ιουνίου κατά 45.000 στις 4.548.000.

source: capital.gr

Νέα άνοδος στα spreads του ελληνικού 10ετούς


Νέα άνοδος στα spreads του ελληνικού 10ετούς


Ανοδικά για άλλη μια ημέρα, έως τις 805,5 μονάδες βάσης από 755 μ.β. χθες, κινούνται τα spreads του ελληνικού δεκαετούς ομολόγου, ενώ το διετές ομόλογο διαμορφώνεται στις 969 μ.β. από 932 χθες.

Το spread του ισπανικού 10ετούς τίτλου έναντι του γερμανικού bund μένει σταθερό πέριξ των 193 μονάδων βάσης, ενώ αυτό του πορτογαλικού τίτλου κινείται ελαφρώς ανοδικά και διαμορφώνεται στις 313,4 μονάδες από 303,5 μονάδες χθες.

Εξάλλου, στα επίπεδα των 958 μονάδων βάσης αναρριχήθηκε το CDS επί των ελληνικών τίτλων χρέους, έναντι 934 μονάδων, μεταδίδει το Reuters. Αυτό όπως εξηγείται στο δημοσίευμα, σημαίνει ότι απαιτούνται πλέον 958.000 ευρώ για να προστατευθούν τίτλοι ελληνικού χρέους αξίας 10 εκατ. ευρώ.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της CMA Data Division, οι πιθανότητες χρεοκοπίας της Ελλάδας είναι στο 55,72%, αυτές τις Πορτογαλίας στο 24,45% ενώ αυτές της Βενεζουέλας στο 57,24%.

source: euro2day.gr

Βουλγαρία: Δραματική αύξηση των εταιρικών πτωχεύσεων


Βουλγαρία: Δραματική αύξηση των εταιρικών πτωχεύσεων



Ο αριθμός των βουλγαρικών επιχειρήσεων που εισήχθησαν σε διαδικασίες πτώχευσης στους 9 πρώτους μήνες του 2009 αυξήθηκε κατά 141% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2008, σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε η εταιρεία Coface Bulgaria.

Παράλληλα, η αύξηση των σχετικών διαδικασιών στους πρώτους μήνες του 2010 ήταν ιδιαίτερα έντονη στη Σόφια και τη Βάρνα καθώς μόνο στην τελευταία ο αριθμός τους ξεπέρασε ήδη τον αντίστοιχο ολόκληρου του 2009, επισημαίνει η πρόεδρος της τοπικής δικαστικής αρχής, κα Βανούχι Αρακελιάν, προσθέτοντας πως τα δύο αυτά αστικά κέντρα χαρακτηρίζονται από έντονη οικονομική ανάπτυξη, ενώ η κρίση ασκεί ιδιαίτερα έτνονες επιδράσεις στους κλάδους των κατασκευών και των υπηρεσιών.

Από τη μεριά τους οι επιχειρήσεις υποστηρίζουν πως αντιμετωπίζουν έλλειψη κεφαλαίων κίνησης και ρευστότητας με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να εξυπηρετούν τις υποχρεώσεις τους προς τις τράπεζες και τα λοιπά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Ωστόσο, το επόμενο κύμα αναχρηματοδότησης των υποχρεώσεών τους εκ νέου με πιστωτικούς πόρους θα οδηγήσει σε περαιτέρω ενίσχυση και επιδείνωση των όρων εξυπηρέτησης των οφειλών τους, ολοκληρώνοντας το σχετικό φαύλο κύκλο.

Από την ανάλυση των σχετικών δικαστικών διαδικασιών προκύπτει πως οι δυσκολίες των επιχειρήσεων δεν έχουν προσωρινό χαρακτήρα αλλά είναι αποτέλεσμα μιας συνεχούς, σταθερής και μη αναστρέψιμης τάσης «αποκεφαλαιοποίησής» τους η οποία συνοδεύεται από μία συνεχή αύξηση των οφειλών τους, επισημαίνει η κα Αρακελιάν.

source: naftemporiki.gr

Aabar Investment: Εξαγορά μεριδίου στη Unicredit προς 1,8 δισ. ευρώ


Aabar Investment: Εξαγορά μεριδίου στη Unicredit προς 1,8 δισ. ευρώ

Στην εξαγορά του 4,99% της UniCredit προχώρησε η Aabar Investment, επενδυτική εταιρία του Αμπού Ντάμπι και μεγαλομέτοχος στην Daimler. “Μας ενδιαφέρει ο χρηματοοικονομικός κλάδος,” δήλωσε ο CEO της Aabar, Mohamed Badawy Al-Husseiny, στο Bloomberg, εξηγώντας την απόφαση της εταιρείας.


Η εξαγορά του μεριδίου στη UniCredit, τη μεγαλύτερη τράπεζα της Ιταλίας, ανέρχεται σε 1,84 δισ. ευρώ (2,3 δισ. δολάρια), βάσει του χθεσινού κλεισίματος της μετοχής.

Η Aabar είναι πλέον ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος στην τράπεζα, μετά τη Mediobanca. Η Κεντρική Τράπεζα της Λιβύης κατέχει ποσοστό 4,6%.

source: reporter.gr

Κύπρος: Κάμψη στο λιανεμπόριο τον Απρίλιο


Κύπρος: Κάμψη στο λιανεμπόριο τον Απρίλιο

Μείωση παρουσίασε η δραστηριότητα στο λιανικό εμπόριο τον Απρίλιο όπως διαφαίνεται από τα στοιχεία που δημοσίευσε σήμερα η στατιστική υπηρεσία της Κύπρου.

Συγκεκριμένα, ο δείκτης όγκου κύκλου εργασιών λιανικού εμπορίου, εκτός των καυσίμων και των αυτοκινήτων, μειώθηκε κατά 4,8% σε σχέση με τον Απρίλιο του 2009.

Η μείωση αποδίδεται εν μέρει στις γιορτές του Πάσχα, που φέτος γιορτάστηκαν νωρίτερα με αποτέλεσμα οι λιανικές πωλήσεις να είναι αυξημένες το Μάρτιο φέτος ενώ πέρσι είχαν αυξηθεί τον Απρίλιο.

source: naftemporiki.gr

Η Fitch δεν αναμένει περαιτέρω υποβάθμιση της Ισπανίας


Η Fitch δεν αναμένει περαιτέρω υποβάθμιση της Ισπανίας


ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ (Dow Jones)-- Η Fitch δεν αναμένει περαιτέρω υποβάθμιση της πιστοληπτικής αξιολόγησης της Ισπανίας μετά τα πρόσφατα «επιθετικά» μέτρα δημοσιονομικής εξυγίανσης που λήφθηκαν από την κυβέρνηση ενώ το τραπεζικό σύστημα της χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης παραμένει ισχυρό.

Τα αποτελέσματα των δημόσιων τεστ κοπώσεως στις ισπανικές τράπεζες θα είναι «αρκετά σημαντικά για την ενίσχυση της εμπιστοσύνης της αγοράς και την ενίσχυση της πεποίθησή μας ότι ο πυρήνας του ισπανικού τραπεζικού συστήματος παραμένει ισχυρός,» δήλωσε την Πέμπτη στη Σιγκαπούρη ο Brian Coulton, managing director για δημόσια και διεθνή δημόσια οικονομικά του οίκου αξιολόγησης.

Στις 28 Μαΐου, η Fitch είχε υποβαθμίσει την αξιολόγηση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ισπανίας σε AA + με σταθερό outlook από AAA.

Η Ελλάδα θα πρέπει να συνεχίσει να λαμβάνει μέτρα προς την κατεύθυνση της δημοσιονομικής εξυγίανσης κατά τα επόμενα χρόνια αφού το κοινοβούλιο ενέκρινε μια σειρά μέτρων στις αρχές του τρέχοντος έτους παρά τις διαμαρτυρίες των πολιτών, είπε.

«Τα πράγματα δεν έχουν επιδεινωθεί σημαντικά σε σχέση με το που ήμασταν στην αρχή, αλλά αυτό αφήνει σε εκκρεμότητα μια πολύ σημαντική συνεχιζόμενη δημοσιονομική εξυγίανση που πρέπει να εφαρμοστεί, και όχι μόνο αυτό το έτος,» είπε ο Coulton. «Υπάρχει επίσης ο κίνδυνος ότι η ελληνική οικονομία θα παραμείνει πολύ αδύναμη για μια παρατεταμένη χρονική περίοδο, κάτι που θα κάνει τη σταθεροποίηση του δημοσίου χρέους πολύ πιο δύσκολη.»

source: capital.gr

Ιαπωνία: Αύξηση των εξαγωγών για έκτο διαδοχικό μήνα


Ιαπωνία: Αύξηση των εξαγωγών για έκτο διαδοχικό μήνα

Αύξηση για έκτο διαδοχικό μήνα σημείωσαν οι εξαγωγές της Ιαπωνίας το Μάιο, οδηγώντας σε διεύρυνση το πλεόνασμα του εμπορικού ισοζυγίου, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών της χώρας.

Όπως αναφέρουν ξένα πρακτορεία, οι εξαγωγές ενισχύθηκαν σε ποσοστό 32,1% το Μάιο, έναντι της αντίστοιχης περσινής περιόδου, ενώ οι εισαγωγές σημείωσαν αύξηση 33,4%, σε σύγκριση με το Μάιο του 2009. Ως αποτέλεσμα το εμπορικό πλεόνασμα της Ιαπωνίας διαμορφώθηκε στα 324,2 δισ. γεν (3,6 δισ. δολάρια), με αύξηση 15,2% έναντι της αντίστοιχης περσινής περιόδου.

Οι εξαγωγές εμφανίστηκαν ελαφρώς χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για αύξηση της τάξης του 37,2%, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Dow Jones Newswires. Οι ίδιες εκτιμήσεις τοποθετούσαν το πλεόνασμα στα 458,9 δισ. γεν.

Η Κίνα παρέμεινε η κορυφαία αγορά εξαγωγών της χώρας, με τις φορτώσεις να σημειώνουν αύξηση 25,3% σε ετήσια βάση. Η Ιαπωνία εμφάνισε εμπορικό έλλειμμα με την Κίνα της τάξης των 58,3 δισ. γεν το Μάιο.

source: capital.gr

Ευρωζώνη: Αύξηση 22,1% των βιομηχανικών παραγγελιών τον Απρίλιο


Ευρωζώνη: Αύξηση 22,1% των βιομηχανικών παραγγελιών τον Απρίλιο


Τη μεγαλύτερη ετήσια αύξηση της τελευταίας δεκαετίας σημείωσαν οι βιομηχανικές παραγγελίες στη Ευρωζώνη τον Απρίλιο, σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία Eurostat.

Συγκεκριμένα, οι παραγγελίες αυξήθηκαν κατά 22,1% σε σχέση με τον Απρίλιο του 2009 και 0,9% σε σχέση με το Μάρτιο.

Η αύξησε σε ετήσια βάση ήταν ανάλογη των εκτιμήσεων των οικονομολόγων που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Dow Jones Newswires, οι οποίοι ωστόσο ανέμενα άνοδο 1,8% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.
Όσον αφορά τα επιμέρους στοιχεία, οι παραγγελίες για ενδιάμεσα προϊόντα αυξήθηκαν 33,2% στο έτος και 1,7% στο μήνα, οι παραγγελίες για κεφαλαιουχικά προϊόντα ενισχύθηκαν 18,1% στο έτος και υποχώρησαν 0,8% στο μήνα.

Τέλος, οι παραγγελίες για διαρκή καταναλωτικά προϊόντα σημείωσαν άνοδο 11,2% στο έτος και πτώση 0,9% στο μήνα, ενώ οι παραγγελίες για μη διαρκή καταναλωτικά προϊόντα κατέγραψαν αύξηση 3,5% στο έτος και πτώση 2,1% στο μήνα.

source: capital.gr

Goldman Sachs: "Κόβει" τιμές-στόχους για 9 τράπεζες


Goldman Sachs: "Κόβει" τιμές-στόχους για 9 τράπεζες

Σε μειώσεις των τιμών-στόχων 9 συνολικά, ελληνικών και κυπριακών τραπεζών, προχώρησε η Goldman Sachs.

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από έκθεση του οίκου με ημερομηνία 23 Ιουνίου για τις ευρωπαϊκές τράπεζες με τίτλο «Τα stress-tests συμβάλλουν στην διαφάνεια για τις ιδιωτικές και τις κρατικές τράπεζες» θέτει τις εξής τιμές-στόχους:

- Για την Τράπεζα Πειραιώς θέτει νέα τιμή-στόχο στα 3,70 ευρώ, από τα 4,30 ευρώ προηγουμένως, με σύσταση “sell”.

- Για την Εθνική Τράπεζα θέτει νέα 12μηνη τιμή-στόχο στα 9,30 ευρώ, από τα 10,10 ευρώ πριν, επίσης με σύσταση “sell”.

- Για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θέτει νέα 12μηνη τιμή-στόχο στα 2,30 ευρώ, από τα 3,3 ευρώ προηγουμένως, με σύσταση “sell”

- Για την Eurobank θέτει νέα τιμή-στόχο στα 4,50 ευρώ, από τα 5,1 ευρώ πριν με σύσταση “neutral”.

- Για την Alpha Bank θέτει νέα τιμή-στόχο στα 4,30 ευρώ από τα 4,90 ευρώ πριν, με σύσταση “neutral”.

- Για την ΑΤΕ μειώνει την τιμή-στόχο στα 0,45 ευρώ, από τα 1,2 ευρώ πριν, με σύσταση “sell”.

- Για την Τράπεζα Κύπρου μειώνει την τιμή-στόχο στα 4 ευρώ, από τα 4,3 ευρώ πριν, με σύσταση “neutral”.

- Για την Marfin Popular Bank θέτει νέα τιμή-στόχο στα 1,40 ευρώ από τα 1,90 ευρώ προηγουμένως, με σύσταση “neutral”.

- Για την Ελληνική Τράπεζα θέτει νέα τιμή-στόχο στα 0,95 ευρώ, από τα 1,3 ευρώ πριν, με σύσταση “neutral”.

source: capital.gr
Share |