Wednesday, July 30, 2014

Argentina Defaults According to S&P as Debt Meetings Continue

Argentina’s credit rating was cut to selective default by Standard & Poor’s as settlement talks with U.S. hedge funds led by Paul Singer’s Elliott Management Corp. continued past the country’s grace period.
The South American country passed today’s deadline for a $539 million...

Critical Android vulnerability lets malware compromise most devices and apps

android devil malwareThe majority of Android devices currently in use contain a vulnerability that allows malware to completely hijack installed apps and their data or even the entire device.
The core problem is that Android fails to validate public key infrastructure certificate...

Τρ. Κύπρου: Μείωση επιτοκίου κατά 0,25%

Η Τράπεζα Κύπρου από τη 4η Αυγούστου 2014, προχωρεί σε άμεση μείωση των βασικών επιτοκίων της κατά 0,25% και της μείωσης αυτής θα επωφεληθούν 315 χιλ. προσωπικά και επιχειρηματικά δάνεια. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τράπεζας Κύπρου το βασικό επιτόκιο Τράπεζας Κύπρου μειώνεται από 5,25% σε 5,00%, το βασικό επιτόκιο στεγαστικών δανείων από 3,50% σε 3,25% και το βασικό επιτόκιο...

Μερική αποδέσμευση 12μηνων γραμματίων Τρ. Κύπρου

Τη μερική αποδέσμευση των δωδεκάμηνων γραμματίων που λήγουν αύριο αποφάσισε το ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου. Το ένα τρίτο των γραμματίων που έληγαν σήμερα θα αποδεσμευθεί αμέσως και τα άλλα δύο τρίτα τον Οκτώβριο 2014 και τον Ιανουάριο 2015. 

Αύριο έληγε το 12,5% των ανασφάλιστων καταθέσεων που δεσμεύτηκαν τον Ιούλιο του 2013. Η ίδια φόρμουλα με αυτή που αποφασίστηκε σήμερα ίσχυσε και για τα εννιάμηνα γραμμάτια που έληξαν τον Απρίλιο 2014 και που αφορούσαν άλλο 12,5% των ανασφάλιστων...

Τρ. Κύπρου: Προς πώληση ομολόγων €1 δισ.

Η Τράπεζα Κύπρου σχεδιάζει να πωλήσει ομόλογα μέχρι €1 δισ. το Σεπτέμβριο, ανέφερε ο CEO της τράπεζας Jonh Hourican σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters. 

Οι δηλώσεις του γίνονται μία μέρα μετά που ηBOCY ανακοίνωσε την αύξηση κεφαλαίου €1 δισ. με τη συμμετοχή μεγάλων επενδυτών όπως ο Wilbur Ross και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα για την...
Share |