Thursday, September 23, 2010

Μεταξύ 8-10 δις. δολ. η IPO της General Motors


Μεταξύ 8-10 δις. δολ. η IPO της General Motors

Μεταξύ 8 και 10 δις. δολ. εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της General Motors, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο μέσω δημόσιας προσφοράς. Το ποσό είναι μικρότερο από αυτό που αρχικά είχε εκτιμηθεί, ενώ η εταιρεία θα προσπαθήσει να επανακτήσει μέρος του 61% που είχε περιέλθει στα χέρια του αμερικανικού δημοσίου στα πλαίσια της διάσωσης της το 2009.

Η προοπτική αυτή είναι μετριοπαθής, δηλώνουν οι αναλυτές που θεωρούν ότι η τιμή που θα επιτύχει η εταιρεία θα είναι μεγαλύτερη, στηριζόμενη στην άμεση επιστροφή της στην κερδοφορία. Υπενθυμίζεται ότι το 2009 η GM βρέθηκε στα πρόθυρα χρεοκοπίας, με αποτέλεσμα να επέμβει η αμερικανική κυβέρνηση εξαγοράζοντας το πλειοψηφικό πακέτο ώστε να διασώσει την αυτοκινητοβιομηχανία με τις χιλιάδες θέσεις εργασίας.
Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι ανάμεσα στις εταιρείες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ποσοστό στην GM είναι και η κινεζική SAIC Motor, η οποία μάλιστα ήδη συμμετέχει σε κοινοπραξία με την GM στη Σαγκάη. Η κίνηση αυτή θα ήταν μεταξύ άλλων και μία ψήφος εμπιστοσύνης ότι ο αμερικανικός πάλαι ποτέ κολοσσός επιστρέφει δριμύτερος στην παγκόσμια αγορά.

source: reporter.gr

ΕΕ: Απώλειες 17 δις. ευρώ χάνουν οι εταιρείες λόγω βλαβών σε συστήματα πληροφορικής


ΕΕ: Απώλειες 17 δις. ευρώ χάνουν οι εταιρείες λόγω βλαβών σε συστήματα πληροφορικής

Οι ευρωπαϊκές εταιρείες που αριθμούν περισσότερους από 50 εργαζομένους χάνουν κάθε χρόνο περισσότερα από 17 δις. ευρώ εξαιτίας της σπατάλης του χρόνου και των βλαβών στα συστήματα πληροφορικής, σύμφωνα με νέα έρευνα αμερικανικής ομάδας.
Η CA Technologies μελέτησε 1.808 ευρωπαϊκές εταιρείες για να υπολογίσει τις απώλειες στα έσοδά τους που οφείλονται στις βλάβες λειτουργίας και στις δαπάνες που χρειάζονται για την αποκατάσταση των συστημάτων που έχουν υποστεί βλάβη και η επαναφορά των δεδομένων τους.

Από τις χώρες που εξετάστηκαν, στην Γαλλία χάνονται ετησίως ανά εταιρεία σχεδόν 500.000 ευρώ, στην Γερμανία 389.000 ευρώ, στην Νορβηγία 320.000 ευρώ και στην Ισπανία 316.000 ευρώ. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 17,7 δισεκατομμύρια ευρώ.

"Το κόστος αυτό θα μπορούσε να αποφευχθεί, στις περισσότερες περιπτώσεις με την επανεκτίμηση των στρατηγικών τους για την αποκατάσταση των βλαβών", δήλωσε ο Κρις Ρος, ένας υπεύθυνος της CA Technologies.

source: reporter.gr

ΗΠΑ: Άνοδο μεγαλύτερη των εκτιμήσεων σημείωσε ο δείκτης Leading Indicators


ΗΠΑ: Άνοδο μεγαλύτερη των εκτιμήσεων σημείωσε ο δείκτης Leading Indicators


Άνοδο μεγαλύτερη των εκτιμήσεων σημείωσε τον Αύγουστο ο δείκτης των κορυφαίων οικονομικών ενδείξεων, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το Conference Board.

Ο κορυφαίος δείκτης σημείωσε άνοδο 0,3% τον περασμένο μήνα, μετά από άνοδο 0,1% τον Ιούλιο σύμφωνα με τα αναθεωρημένα στοιχεία του Conference Board.

Οι μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών σε δημοσκόπηση του Dow Jones Newswires έκαναν λόγο για άνοδο 0,2% τον Αύγουστο.

"Αν και η ύφεση επισήμως τελείωσε τον Ιούνιο του 2009, ο ρυθμός της ανάπτυξης το τελευταίο διάστημα είναι απογοητευτικά αργός, αναζωπυρώνοντας τις ανησυχίες πως η οικονομική ανάκαμψη θα μπορούσε να ξεθωριάσει, με την αμερικανική οικονομία να επιστρέφει σε ύφεση", αναφέρει ο Ken Goldstein, οικονομολόγος στο Conference Board.

source: capital.gr

ΗΠΑ: Άνοδος μεγαλύτερη των εκτιμήσεων των αιτήσεων για επίδομα ανεργίας


ΗΠΑ: Άνοδος μεγαλύτερη των εκτιμήσεων των αιτήσεων για επίδομα ανεργίας


Άνοδο μεγαλύτερη των εκτιμήσεων σημείωσε ο αριθμός των ατόμων στις ΗΠΑ που υπέβαλαν νέα αίτηση για επίδομα ανεργίας την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου.


Το υπουργείο εργασίας ανακοίνωσε ότι οι αιτήσεις επιδομάτων ανεργίας αυξήθηκαν κατά 12.000 στις 465.000, ενώ οι συγκλίνουσες εκτιμήσεις των αναλυτών έκαναν λόγο για αύξηση κατά 3.000 σύμφωνα με το Dow Jones Newswires.

Το ύψος των αιτήσεων της περασμένης εβδομάδας που ολοκληρώθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου, αναθεωρήθηκε ελαφρώς ανοδικά στις 453.000 αιτήσεις από τις 450.000.

Ο κινητός μέσος όρος τεσσάρων εβδομάδων - που έχει σκοπό τον περιορισμό της μεταβλητότητας – υποχώρησε κατά 3.250 στις 463.250.

Τέλος, ο αριθμός των συνεχιζόμενων αιτήσεων υποχώρησε την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου κατά 48.000 στις 4.489.000.

source: capital.gr

ΗΠΑ: Αύξηση μεγαλύτερη των εκτιμήσεων στις μεταπωλήσεις κατοικιών


ΗΠΑ: Αύξηση μεγαλύτερη των εκτιμήσεων στις μεταπωλήσεις κατοικιών

Αύξηση μεγαλύτερη των εκτιμήσεων σημείωσαν τον Αύγουστο οι μεταπωλήσεις κατοικιών τον Αύγουστο στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της National Association of Realtors, οι μεταπωλήσεις σημείωσαν άνοδο 7,6% στις 4,13 εκατ., ενώ οικονομολόγοι που σε συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Dow Jones Newswires έκαναν λόγο για αύξηση 7% στις 4,1 εκατ.


Τα αποθέματα κατοικιών προς πώληση υποχώρησαν 0,6% στις 3,98 εκατ. το οποίο αντιστοιχεί σε προσφορά 11,6 μηνών έναντι 12,5 μηνών τον Ιούλιο. Τέλος, η μέση τιμή μεταπώλησης σημείωσε άνοδο 0,8% στα 178.600 δολάρια.

source: capital.gr

Μειώνει τη συμμετοχή του στη Moody’s ο Buffett


Μειώνει τη συμμετοχή του στη Moody’s ο Buffett


Σε εκ νέου μείωση της συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της Moody’s Corp. προχώρησε η Berkshire Hathaway του Warren Buffett.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής πούλησε στις 20 Σεπτεμβρίου 560.000 μετοχές στη μέση τιμή των 25,73 δολ. μειώνοντας το συνολική συμμετοχή του σε 28,9 εκατ. μετοχές, ήτοι στο 12% του μετοχικού κεφαλαίου.

Ο Buffett μειώνει τη συμμετοχή του στη Moody’s σε όλη τη διάρκεια του έτους ενώ στις αρχές Σεπτεμβρίου είχε πουλήσει 1,5 εκατ. μετοχές.

source: capital.gr

Blockbuster: Ξεκινούν οι διαδικασίες ένταξης στο άρθρο 11


Blockbuster: Ξεκινούν οι διαδικασίες ένταξης στο άρθρο 11


Τις διαδικασίες ένταξής της στο άρθρο 11 ξεκίνησε η Blockbuster Inc, σε μια προσπάθεια μείωσης του χρέους της που φτάνει έως και τα 1 δισ. δολάρια.

Η εταιρεία σχεδιάζει να ελαττώσει το δανεισμό της στα 100 εκατ. δολάρια ή και λιγότερα.

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα, ο κύκλος εργασιών της αλυσίδας ενοικίασης ταινιών και ηλεκτρονικών παιχνιδιών έχει συρρικνωθεί καθώς περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν να κατεβάσουν ταινίες από το Ίντερνετ.

Οι πωλήσεις της Blockbuster συρρικνώθηκαν κατά το τελευταίο διάστημα, σε αντίθεση με τις πωλήσεις της ανταγωνίστριας Netflix ενισχύθηκαν που παρέχει στους χρήστες της υπηρεσία ενοικίασης ταινιών online και μέσω e-mail.

Έως τις 4 Ιουλίου, η εταιρεία είχε στοιχεία ενεργητικού και παθητικού που ανέρχονταν στα 1,16 δισ. δολάρια και 1,61 δισ. δολάρια αντίστοιχα.

Επιπλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε πως τα 3.000 καταστήματά της στις ΗΠΑ θα παραμείνουν σε λειτουργία, αλλά το χαρτοφυλάκιο των καταστημάτων θα αξιολογηθεί στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης.

source: capital.gr

Ευρωζώνη: Σε χαμηλό 7 μηνών ο σύνθετος PMI το Σεπτέμβριο


Ευρωζώνη: Σε χαμηλό 7 μηνών ο σύνθετος PMI το Σεπτέμβριο


ΛΟΝΔΙΝΟ (Dow Jones)-- Η ανάπτυξη του ιδιωτικού τομέα της Ευρωζώνης το Σεπτέμβριο υποχώρησε πέρα από τις εκτιμήσεις σε χαμηλό επτά μηνών, ακολουθώντας τη σημαντική συρρίκνωση της Γερμανίας, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία της Markit.

Ο σύνθετος δείκτης της ζώνης του ευρώ, μέτρο της δραστηριότητας του ιδιωτικού τομέα βασισμένο στο 85% των απαντήσεων εταιρειών σε δημοσκόπηση, υποχώρησε στις 53,8 μονάδες το Σεπτέμβριο από τις 56,2 μονάδες τον Αύγουστο. Παρά το γεγονός ότι η πτώση ήταν η μεγαλύτερη από το Νοέμβριο του 2008, το μέγεθος διαμορφώθηκε υψηλότερα από τις 50 μονάδες που σημαίνει επέκταση της δραστηριότητας.

Οι οικονομολόγοι, ανέμεναν πτώση στις 55,9 μονάδες, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Dow Jones Newswires.

Η ανάλυση των στοιχείων δείχνει πως ο αντίστοιχος δείκτης του μεταποιητικού τομέα υποχώρησε σε χαμηλό οκτώ μηνών στις 53,6 από τις 55,1 μονάδες, ενώ ο PMI υπηρεσιών διαμορφώθηκε σε χαμηλό επτά μηνών υποχωρώντας στις 53,6 μονάδες το Σεπτέμβριο από τις 55,9 μονάδες τον προηγούμενο μήνα.

Οι οικονομολόγοι ανέμεναν ο μεταποιητικός δείκτης να υποχωρήσει στις 54,8 μονάδες, ενώ ο δείκτης υπηρεσιών στις 55,5 μονάδες.


source: capital.gr

Forbes: Πλουσιότερος Αμερικανός ο Bill Gates


Forbes: Πλουσιότερος Αμερικανός ο Bill Gates


Ο Bill Gates είναι για 17η συνεχή χρονιά ο πλουσιότερος άνθρωπος στις ΗΠΑ με περιουσία που αποτιμάται στα 54 δισ. δολ., σύμφωνα με την σχετική κατάταξη του περιοδικού Forbes. Δεύτερος είναι … ο Warren Buffet με περιουσία που εκτιμάται στα 45 δισ. δολ.

Στην τρίτη θέση της κατάταξης των Αμερικανών Κροίσων βρίσκεται ο Larry Ellison της Oracle, ενώ η Christy Walton των Wal-Mart βρίσκεται στην τέταρτη θέση στον κατάλογο των 400 πλουσιότερων Αμερικανών του περιοδικού Forbes.

Από τις πιο εντυπωσιακές εξελίξεις ήταν η ανάδειξη του συνιδρυτή του Facebook, Mark Zuckerberg στην 35η θέση, καθώς η προσωπική του περιουσία εκτιμάται ότι εκτινάχθηκε κατά 245% (!) στα 6,4 δισ. δολ. Ο συνεργάτης του, ο 26χρονος Dustin Muscovitz είναι ο νεαρότερος της λίστας του Forbes μόνο και μόνο επειδή είναι κατά 8 ημέρες μικρότερος από τον κ. Zuckerberg.

Σύμφωνα με το περιοδικό, η συνολική περιουσία των 400 πλουσιότερων Αμερικανών αυξήθηκε το 2009 κατά 8% στα 1,37 τρισ. δολ., όσο είναι περίπου το ΑΕΠ της Ισπανίας ή του Καναδά.

source: euro2day.gr

Παραμένει ελκυστική η Εθνική Τράπεζα λέει η Merrill Lynch


Παραμένει ελκυστική η Εθνική Τράπεζα λέει η Merrill Lynch

Νέα, προσαρμοσμένη λόγω της αύξησης κεφαλαίου, τιμή στόχο δίνει η Bank of America-Merrill Lynch τα 11,30 ευρώ και διατηρεί τη σύσταση αγοράς σημειώνοντας πως η μετοχή παραμένει ελκυστική. Κατά την άποψη του οίκου η αύξηση κεφαλαίου της ΕΤΕ βάζει την τράπεζα σε μία πολύ ισχυρή θέση. Εκτιμά πως ο δείκτης Tier 1 στο τέλος του 2010 θα είναι στο 13,5% και ο δείκτης Core Tier 1 θα είναι κοντά στο 12%.

Περιμένει επίσης πως οι άλλες τράπεζες θα ακολουθήσουν την κίνηση της Εθνικής Τράπεζας και στους επόμενους μήνες θα ανακοινώσουν αυξήσεις κεφαλαίου. Η ΕΤΕ διαπραγματεύεται 6 φορές τα κέρδη του 2012. Στην τιμή στόχο θα διαπραγματεύεται 10,6 φορές τα κέρδη της ίδιας χρήσης.

source: reporter.gr

Ο Ντ. Ριμπόλοβλεφ νέος μεγαλομέτοχος της Τράπεζας Κύπρου


Ο Ντ. Ριμπόλοβλεφ νέος μεγαλομέτοχος της Τράπεζας Κύπρου

Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, ο Ντιμίτρι Ριμπόλοβλεφ (Dmitry Rybolovlev), φέρεται να είναι ο νέος μεγαλομέτοχος της Τράπεζας Κύπρου. Το όνομα του Ρώσου μεγιστάνα, που απέφυγε χθες να δώσει στη δημοσιότητα η Τράπεζα Κύπρου, αποκαλύπτει σήμερα σε σχετικό δημοσίευμα η εφημερίδα "Φιλελεύθερος".

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ριμπόλοβλεφ έχει παρουσία στην Κύπρο μέσω της εταιρείας συμμετοχών Madura, με εγγεγραμμένη έδρα το κτίριο Νεοκλέους στη Λεμεσό. H Madura πώλησε τον Ιούνιο πλειοψηφικό πακέτο της Uralkali (εταιρεία παραγωγής λιπασμάτων) και μέρος των προσόδων κατατέθηκαν στην Τράπεζα Κύπρου, με την οποία έχει σχέση εδώ και κάποια χρόνια. Η Madura ιδρύθηκε το 2002.

Ο νέος μεγαλομέτοχος, που κατέχει από την Τρίτη το 9,7% της Τράπεζας Κύπρου μέσω του κυπριακού εμπιστεύματος Odella Resources, είναι 43 ετών και δημιούργησε το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του μετά από την ιδιωτικοποίηση στη Ρωσία τη δεκαετία του 1990.

Το 2007 εισήγαγε τη Uralkali στην Εναλλακτική Επενδυτική Αγορά (ΑΙΜ) του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου αντλώντας κεφάλαια ενός δισ. δολαρίων.

Ο μέχρι πρόσφατα ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής λιπασμάτων καλίου, Uralkali, θεωρείται από το περιοδικό Φορμπς (Forbes) ως ο 79ος πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο με περιουσία που υπολογίζεται κοντά στα 8,6 δισ. δολ. Με βάση τον πιο πρόσφατο κατάλογο του Forbes είναι ο πέμπτος πιο πλούσιος Ρώσος.

Ο κ. Ριμπόλοβλεφ φέρεται να αποφεύγει τα μέσα ενημέρωσης και τη δημοσιότητα, και σύμφωνα με το Forbes, το 2008 αγόρασε την έπαυλη του Ντόναλντ Τραμπ στο Παλμ Μπιτς έναντι 100 εκ. δολαρίων.

source: reporter.gr

Επεκτείνεται στον ξενοδοχειακό κλάδο η Virgin Group


Επεκτείνεται στον ξενοδοχειακό κλάδο η Virgin Group

Στη σύσταση εταιρείας, με σκοπό την επένδυση έως 500 εκατ. δολαρίων σε υπερπολυτελή ξενοδοχεία τα επόμενα τρία χρόνια, προέβη η Virgin Group του βρετανού δισεκατομμυριούχου Ρίτσαρντ Μπράνσον.

Σε σχετική ανακοίνωση, όπου παρουσιάζονται οι λεπτομέρειες του σχεδίου, αναφέρεται ότι η Virgin Hotels – η οποία θα να είναι αλυσίδα τεσσάρων αστέρων – θα απευθύνεται σε «υψηλού εισοδήματος, μορφωμένους» πελάτες.

Η εταιρεία αναζητά τοποθεσίες για τα ξενοδοχεία της σε διάφορες πόλεις της Βόρειας Αμερικής, όπως η Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο, το Μαϊάμι, η Βοστόνη και το Λος Άντζελες, ενώ σχεδιάζει να επεκταθεί μελλοντικά και σε άλλες χώρες.

«Έχουμε ενθαρρυνθεί πολύ από τον φετινό αριθμό των πωλήσεων ξενοδοχείων», δήλωσε ο Άντονι Μαρίνο, εκ των εκτελεστικών διευθυντών της Virgin Hotels. «Υπάρχουν πολλές ιδιοκτησίες στην αγορά, οι οποίες αναπτύχθηκαν το 2007 και αποτελούν πλέον ευκαιρία για εμάς», πρόσθεσε.

Η Virgin, στόχος της οποίας είναι να διαθέτει έως 25 ξενοδοχεία μέσα στην επόμενη δεκαετία, θα πρέπει να ανταγωνιστεί με καθιερωμένες ξενοδοχειακές αλυσίδες, όπως η Starwood Hotels & Resorts, ιδιοκτήτρια των ξενοδοχείων W and St. Regis, και την Marriott International στην οποία ανήκουν τα ξενοδοχεία JW Marriott, Ritz-Carlton και Renaissance.

source: naftemporiki.gr

Τρ. Κύπρου: Από 28/9 έως 14/10 η διαπραγμάτευση του δικαιώματος προτίμησης


Τρ. Κύπρου: Από 28/9 έως 14/10 η διαπραγμάτευση του δικαιώματος προτίμησης

Την έγκριση του συμπληρωματικού Ενημερωτικού Δελτίου για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της με την έκδοση Δικαιωμάτων Προτίμησης υπέρ των υφιστάμενων μετόχων ανακοίνωσε η Τράπεζα Κύπρου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η περίοδος διαπραγμάτευσης του δικαιώματος προτίμησης στην ΑΜΚ θα διαρκέσει από 28 Σεπτεμβρίου έως 14 Οκτωβρίου 2010 (συμπεριλαμβανομένων).

Παράλληλα, η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίστηκε από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 21 Οκτωβρίου 2010 (συμπεριλαμβανομένων).

source: capital.gr

ΗΠΑ: Στο στόχαστρο της SEC οι συναλλαγές υψηλής συχνότητας


ΗΠΑ: Στο στόχαστρο της SEC οι συναλλαγές υψηλής συχνότητας

Η αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (SEC) εξετάζει το ενδεχόμενο υπαγωγής των συναλλαγών υψηλής συχνότητας (high-frequency) σε ένα νέο ρυθμιστικό πλαίσιο μετά το καταστροφικό επεισόδιο της 6ης Μαΐου, γνωστό ως "flash crash", όταν ο βιομηχανικός Dow Jones βρέθηκε να χάνει 1.000 μονάδες σε διάστημα λίγων λεπτών.

"Οι εταιρείες που χρησιμοποιούν πλατφόρμες και ηλεκτρονικά συστήματα μεγάλης ταχύτητας έχουν ελάχιστες υποχρεώσεις σε σχέση με την προστασία της σταθερότητας στην αγορά, προωθώντας μια λογική συνέχεια στις τιμές σε δύσκολες περιόδους ή κρατώντας απόσταση από πράξεις που ενδεχομένως να επιδεινώνουν την αστάθεια στις τιμές", δήλωσε η πρόεδρος της SEC, Mary Schapiro σύμφωνα με ξένα πρακτορεία.

Οι συναλλαγές υψηλής συχνότητας καλύπτουν σήμερα το μεγαλύτερο μέρος των συναλλαγών στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Βρέθηκαν στο επίκεντρο της κριτικής για τη βουτιά των δεικτών στις 6 Μαΐου καθώς οι εταιρείες εγκατέλειψαν μαζικά την αγορά αποσύροντας ταυτόχρονα σημαντικό μέρος της ρευστότητας.

source: capital.gr

"Bad bank" για τα "τοξικα" δημιουργεί η Γερμανία


"Bad bank" για τα "τοξικα" δημιουργεί η Γερμανία

Τη δημιουργία "κακής τράπεζας" (bad bank) για τη συγκέντρωση τοξικών κεφαλαίων των γερμανικών τραπεζών προανήγγειλε η επιτροπή χρηματοπιστωτικής σταθερότητας της Γερμανίας. Η επονομαζόμενη SoFFin, ανακοίνωσε ότι περίπου 191,1 δισ. ευρώ τοξικών κεφαλαίων της Hypo Real Estate θα μεταφερθούν σ' αυτό το σχηματισμό. Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω τράπεζα δεν είχε περάσει με επιτυχία τα stress tests της ΕΚΤ.
Η SoFFin επισήμανε ότι θα προσφέρει επιπλέον 2,08 δις. ευρώ κεφαλαίων για την απορρόφηση «τοξικών» ομολόγων και από άλλες τράπεζες, ενώ δεν αποκλείεται να προσφέρει στην Hypo Real Estate κεφάλαια στήριξης 9,95 δις. ευρώ. Η «κακή τράπεζα» θα ονομάζεται FMS Wertmanagement.

source: reporter.gr
Share |