Tuesday, July 21, 2009

ΜΙΓΡΕ ο κωδικός διαπραγμάτευσης της MIG Real Estate

ΜΙΓΡΕ ο κωδικός διαπραγμάτευσης της MIG Real Estate


Την Πέμπτη 23 Ιουλίου αρχίζει η διαπραγμάτευση των μετοχών της MIG Real Estate με τον κωδικό διαπραγμάτευσης της μετοχής να είναι ΜΙΓΡΕ με ελληνική γραμματοσειρά και MIGRE με λατινική γραμματοσειρά, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας είναι 4,00 ευρώ ανά μετοχή, ίση με την Τιμή Διάθεσης που καθορίστηκε από τους Κυρίους Αναδόχους της Δημόσιας Προσφοράς βάσει της διαδικασίας του Βιβλίου Προσφορών και σε συνεννόηση με την εταιρεία.

Σημειώνεται ότι ο ανώτατος αριθμός μετοχών που κατανεμήθηκε σε Θεσμικό/ Λοιπό Επενδυτή ανέρχεται σε 83.903 μετοχές και σε Ιδιώτη Επενδυτή σε 215 μετοχές.

Η διοίκηση της εταιρείας επισημαίνει παράλληλα ότι η ευρεία ανταπόκριση του επενδυτικού κοινού είχε ως αποτέλεσμα να καλυφθεί η Δημόσια Προσφορά κατά 4,54 φορές προσθέτοντας 10.795 νέους μετόχους στο μετοχολόγιό της, ενώ διαβεβαιώνει ότι θα καταβάλει με συνέπεια κάθε προσπάθεια για την περαιτέρω ανάπτυξη της MIG REAL ESTATE ΑΕΕΑΠ.

Τα έσοδα της Δημόσιας Προσφοράς ανέρχονται σε ευρώ 10.000.000, τα οποία μετά την αφαίρεση των δαπανών έκδοσης, ύψους ευρώ 1.063.842 διαμορφώνονται σε ευρώ 8.936.158 και θα διατεθούν για την αποπληρωμή μέρους του τραπεζικού δανεισμού της Εταιρείας εντός του Β’ Εξαμήνου του 2009, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Ενημερωτικό Δελτίο.

Η διοίκηση της εταιρείας δεσμεύεται να ενημερώνει ανά εξάμηνο τη Διοίκηση του Χρηματιστηρίου Αθηνών και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σύμφωνα με την παράγραφο 4.1.2 του Κανονισμού του Χ.Α. και τις αποφάσεις 25/17.07.2008 του Δ.Σ. του Χ.Α. και 7/448/11.10.2007 του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σχετικά με τη χρήση των αντληθέντων κεφαλαίων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ενημερώνει ότι οι μετοχές είναι σε άυλη μορφή και θα πιστωθούν στη Μερίδα και το Λογαριασμό Αξιών που τηρεί ο κάθε δικαιούχος στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), σύμφωνα με τα στοιχεία που δήλωσε κατά τη συμμετοχή του στη Δημόσια Προσφορά. Οι μετοχές θα έχουν πιστωθεί στις Μερίδες και στους Λογαριασμούς Αξιών των δικαιούχων στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) δύο ημέρες πριν την έναρξη διαπραγμάτευσης.

capital.gr

No comments:

Share |