Tuesday, December 30, 2008

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια - Με αλυσίδες η κίνηση σε πολλές περιοχές

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια - Με αλυσίδες η κίνηση σε πολλές περιοχές


Υπάρχει συνημμένο αρχείο τύπου Acrobat (709 KBytes). Κάντε κλικ εδώ για να το δείτε
Χαμηλές θερμοκρασίες, ασθενείς χιονοπτώσεις, αλλά και ισχυροί άνεμοι συνθέτουν το σκηνικό του καιρού σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Οι θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο κρατούν δεμένα τα πλοία σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο. Εκτελούνται τα δρομολόγια προς Αργοσαρωνικό, αλλά μόνο με πλοία κλειστού τύπου, ενώ τα Δελφίνια φτάνουν μέχρι την Αίγινα.

Σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις των οχημάτων, απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στο επαρχιακό οδικό δίκτυο πάρα πολλών περιοχών της χώρας. Στην Αθήνα, αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα στην Πάρνηθα από το τελεφερίκ και πάνω. Για αναλυτικές πληροφορίες δείτε το συνημμένο αρχείο.

Σε μία δυσάρεστη εξέλιξη, νεκρός βρέθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί από συγγενείς του στη θέση Βίγλια Τροιζηνίας ο 77χρονος βοσκος που αγνοείτο απο το πρωί του Σαββάτου.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Μικρή άνοδο αναμένεται να σημειώσει η θερμοκρασία αύριο Τετάρτη καθώς οι χιονοπτώσεις θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στην βόρεια Κρήτη.

Ανήμερα την Πρωτοχρονιά ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο θα πέσουν στις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη κυρίως τις πρωϊνές ώρες, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, αλλά θα υπάρχει παγετός στα ηπειρωτικά.


NAFTEMPORIKI

No comments:

Share |