Thursday, September 4, 2008

ΔΠ για CAP με premium 25%

ΔΠ για CAP με premium 25%


Premium 25% για την απόκτηση μέχρι και του 100% της εταιρείας Χ.Α. Παπαέλληνας προσφέρει η εταιρεία Andreas Papaellinas (Holdings). Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση, η Andreas Papaellinas (Holdings) έχει προβεί σε αγορά μέσω προσυμφωνημένης εξωχρηματιστηριακής συναλλαγής 10.772.820 μετοχών της εταιρείας Χ.Α. Παπαέλληνας που αναλογεί σε ποσοστό 67,77% του μετοχικού κεφαλαίου της, από τον κ. Ανδρέα Παπαέλληνα και την εταιρεία Χ.Α. Παπαέλληνας & Σία Λίμιτεδ, στην τιμή του €1,00 ανά μετοχή.

Ως αποτέλεσμα και βάσει του άρθρου 13 του περί Δημοσίων Προτάσεων Εξαγοράς Νόμο του 2007, η εταιρεία υποβάλλει υποχρεωτική δημόσια πρόταση για την απόκτηση μέχρι και του 100% του συνολικού εκδομένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας σε μετρητά στην τιμή του €1,00 ανά μετοχή.

Τα πρόσωπα τα οποία βάσει του νόμου θεωρούνται ότι ενεργούν σε συνεννόηση με την προτείνουσα κατέχουν το 0,75% της υπό εξαγορά εταιρείας. Για την απόκτηση του υπόλοιπου 31,48% της X.A. Παπαέλληνας, η εταιρεία θα πρέπει να καταβάλλει άλλα €5 εκ.

Η δημόσια πρόταση τελεί υπό την αίρεση εξασφάλισης όλων των προβλεπόμενων από το νόμο αδειών και εγκρίσεων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου.

STOCKWATCH.COM.CY

No comments:

Share |