Wednesday, January 13, 2010

Διευκρινίσεις για συγχώνευση Ελληνικής Χρηματοδοτήσεις με Ελληνική


Διευκρινίσεις για συγχώνευση Ελληνικής Χρηματοδοτήσεις με Ελληνική


Θέμα: Σχέδιο Αναδιοργάνωσης και Συγχώνευσης της Ελληνικής Τράπεζας (Χρηματοδοτήσεις) Λτδ με την Ελληνική Τράπεζα Δημόσια Εταιρεία Λτδ

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης με ημερομηνία 30 Νοεμβρίου 2009 αναφορικά με το πιο πάνω θέμα, η Ελληνική Τράπεζα Δημόσια Εταιρεία Λτδ (η ‘‘Τράπεζα’’) ανακοινώνει τα ακόλουθα:

1. Στις 11 Ιανουαρίου 2010 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε με βάση τις πρόνοιες του Περί Εταιρειών Νόμου, διάταγμα στην Αίτηση Αρ. 898/09, με το οποίο επικύρωσε τη Συμφωνία Μεταβίβασης Δυνάμει Αναδιοργάνωσης ημερ. 24.12.2009 μεταξύ της Ελληνικής Τράπεζας Χρηματοδοτήσεις Λτδ (“ΕΤΧ”) και της Τράπεζας. Με βάση την επικυρωθείσα Συμφωνία και το διάταγμα η Τράπεζα αναλαμβάνει όλα ανεξαίρετα τα στοιχεία ενεργητικού και παθητικού της ΕΤΧ, το σύνολο της επιχείρησης ως διεξάγεται (as a going concern), τα δικαιώματα, συμφέροντα, εξασφαλίσεις και γενικά την ιδιοκτησία της ΕΤΧ.

2. Η Συμφωνία Μεταβίβασης Δυνάμει Αναδιοργάνωσης και κάθε μία από τις πρόνοιές της θα τεθούν σε εφαρμογή και θα υλοποιηθούν εντός 60 ημερών από την έκδοση του Διατάγματος και η Ημερομηνία Υλοποίησης θα καθορίζεται σε σχετική βεβαίωση που θα καταχωρηθεί στον Έφορο Εταιρειών. Από την Ημερομηνία Υλοποίησης η ΕΤΧ θα διαλυθεί χωρίς εκκαθάριση.

3. Ως αποτέλεσμα της απορρόφησης, μετά την Ημερομηνία Υλοποίησης, οι εργασίες της ΕΤΧ θα διεξάγονται από την ίδια την Τράπεζα.

stockwatch.com.cy

No comments:

Share |