Monday, March 23, 2009

TIFFANY SHOPPING MALL – Λεμεσός ανοίγει στις 30 Μαΐου 2009

TIFFANY SHOPPING MALL – Λεμεσός ανοίγει στις 30 Μαΐου 2009


Στις 30 Μαΐου 2009 ένα έργο τεραστίων διαστάσεων από κάθε άποψη, ύψος επένδυσης, έκταση και αριθμό καταστημάτων, το TIFFANY SHOPPING MALL ανοίγει τις πύλες του, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή στις αγοραστικές και ψυχαγωγικές επιλογές και συνήθειες του ντόπιου καταναλωτή, και μια επιπρόσθετη συναρπαστική πρόταση στον ξένο επισκέπτη.

Το TIFFANY SHOPPING MALL αποτελεί την μεγαλύτερη επένδυση που έγινε ποτέ στο λιανικό εμπόριο στην Κύπρο, δημιουργώντας περισσότερες από 1000 νέες θέσεις εργασίας. Το Mall αναπτύχθηκε από την Tiffany Investment Ltd, μια κυπριακή εταιρεία, με πολλά χρόνια εμπειρίας σε κατασκευαστικά έργα μεγάλης κλίμακας.

Στη Λεμεσό, ένας μοναδικός χώρος για τα κυπριακά δεδομένα, το TIFFANY SHOPPING MALL αναπτύσσεται σε 2 επίπεδα με 1600 θέσεις στάθμευσης, φιλοξενώντας συνολικά 150 και πλέον καταστήματα εκ των οποίων πολλές διεθνείς εμπορικές επωνυμίες στο χώρο της μόδας, ανάμεσα τους κάποιες για πρώτη φορά στην Κύπρο, σε συνδυασμό με επιλεγμένα εστιατόρια και καφετερίες, χώρους αναψυχής και διασκέδασης για όλη την οικογένεια.

Με μελετημένο καταμερισμό και σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό το TIFFANY SHOPPING MALL εξασφαλίζει την άνετη, ευχάριστη και ασφαλή περιήγηση των επισκεπτών σε όλους τους χώρους του ώστε να επιλέγουν εύκολα και αποτελεσματικά αυτό που τους ενδιαφέρει.

STOCKWATCH.COM.CY

No comments:

Share |