Wednesday, February 3, 2010

Olympic Air: Νέο ξεκίνημα στην Κύπρο


Olympic Air: Νέο ξεκίνημα στην Κύπρο



Δυναμική επανεισδοχή στην κυπριακή αγορά διεκδικεί η Olympic Air διεκδικώντας μερίδιο από την προσοδοφόρα γραμμή Αθήνας – Λάρνακας. Με νέα καμπάνια προώθησης, που υπολογίζεται να κοστίσει €850 χιλ., η Olympic επιχειρεί να ταράξει τα νερά προσφέροντας δωρεάν μονοήμερη εκδρομή σε μαθητές στο μουσείο της Ακρόπολης.

Με βάση το πρόγραμμα «Μια μέρα στο Μουσείο της Ακρόπολης», που διοργανώνει με τη Marfin Laiki και σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, συνολικά 3,500 περίπου μαθητές σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, θα έχουν την ευκαιρία μονοήμερης επίσκεψης στο μουσείο.

Η πρώτη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010 από παιδιά από το κατεχόμενο Ριζοκάρπασο, ενώ το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί τον ερχόμενο Μάιο.

Σκοπός του προγράμματος είναι να φέρει σε άμεση επαφή τους μαθητές με την ελληνική ιστορία και ιδιαίτερα με την τέχνη της κλασικής περιόδου.

Το κάθε σχολείο θα μετάσχει με 22 μαθητές, οι οποίοι θα επιλεγούν με κλήρωση. Θα συνοδεύονται από το διευθυντή του σχολείου ή εκπρόσωπό του και ένα ακόμη εκπαιδευτικό.

Όπως αναφέρθηκε αρμοδίως στη StockWatch, το κόστος για την εφαρμογή του εκπαιδευτικού προγράμματος υπολογίζεται στις €850 χιλ.

Η διευθύντρια πωλήσεων της Olympic Air, Μέλπω Ευσταθίου, μιλώντας στη StockWatch αναφέρθηκε στην τετράμηνη πορεία της εταιρείας στην Κύπρο και τους στόχους που έχουν τεθεί.

«Ξεκινήσαμε να πετάμε την 1 Οκτωβρίου 2009 με 2 πτήσεις καθημερινά από Λάρνακα - Αθήνα και από 1η Δεκεμβρίου τις αυξήσαμε σε 3 με ανταποκρίσεις για την υπόλοιπη Ελλάδα και την Ευρώπη. Έχουμε συνεργασία με μεγάλες αεροπορικές εταιρείες και στόχος μας είναι να αυξήσουμε το μερίδιο αγοράς μας αλλά και να ανεβάσουμε το όνομα της Olympic εκεί που της ανήκει».

stockwatch.com.cy

No comments:

Share |