Thursday, January 7, 2010

Saab: Έως σήμερα η νέα προσφορά της Spyker


Saab: Έως σήμερα η νέα προσφορά της Spyker



ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ (Dow Jones)-- Νέα προσφορά για την σουηδική μονάδα της General Motors Co. (GM), Saab, θα καταθέσει η ολλανδική κατασκευάστρια σπορ αυτοκινήτων Spyker NV (SPYKR.AE), όπως ανέφερε στο Dow Jones Newswires ο διευθύνων σύμβουλος Victor Muller.

“Θα καταθέσουμε νέα προσφορά σήμερα”, δήλωσε ο Muller, προσθέτοντας ότι η GM έχει θέσει διορία έως σήμερα στις 00:00 ώρα Ελλάδος. Παράλληλα, αρνήθηκε να αναφέρει πως σχεδιάζει η εταιρεία να χρηματοδοτήσει την προσφορά αυτή, ενώ δεν “έχει ιδέα” αν η Spyker είναι η μοναδική που θα υποβάλει προσφορά για την Saab.

Την Τετάρτη, ο διευθύνων σύμβουλος της GM, Ed Whitacre, ανέφερε σε δημοσιογράφους πως μια συμφωνία διάσωσης της Saab είναι απίθανη και πως αναμένεται να ξεκινήσει τις διαδικασίες διακοπής της λειτουργίας της εταιρείας έως το τέλος της εβδομάδας. “Εμείς είπαμε απλά εμφανιστείτε με τα λεφτά και θα την πάρετε, αλλά κανένας δεν εμφανίστηκε με λεφτά”, είπε χαρακτηριστικά ο Whitacre.

Ο Muller είπε πως δεν εξεπλάγη από τις δηλώσεις του Whitacre καθώς η Spyker χρειάζεται χρόνο για να υποβάλει την προσφορά. “Αποτελεί περίπλοκο θέμα και εργαζόμαστε 24 ώρες το εικοσιτετράωρο προκειμένου να κάνουμε την νέα προσφορά στην ώρα μας”.


capital.gr

No comments:

Share |