Wednesday, December 2, 2009

Άνοιξε η όρεξη MoneyGram για «πίττα» €280 εκ.

Άνοιξε η όρεξη MoneyGram για «πίττα» €280 εκ.


Μεγαλύτερο μερίδιο στην πίττα των €280 εκ. που υπολογίζεται ότι αποστέλλονται ετησίως από την Κύπρο στην Ανατολική Ευρώπη, τις χώρες της Κοινοπολιτείας και τη Νοτιοανατολική Ασία, διεκδικεί η εταιρεία MoneyGram International, με τη συμπερίληψη των Κυπριακών Ταχυδρομείων στον κατάλογο των 186.000 αντιπροσώπων της ανά το παγκόσμιο.

H MoneyGram International, που θεωρείται σύμφωνα με ανακοίνωση της, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες αποστολής χρημάτων, αναφέρει ότι «για τα Κυπριακά Ταχυδρομεία το γεγονός αποτελεί μια νέα κατηγορία υπηρεσιών στο κοινό της Κύπρου και για τη MoneyGram μια δεύτερη αντιπροσωπεία στις προσπάθειες για επέκταση του κύκλου εργασιών τους».

«Με ευχαρίστηση καλωσορίζουμε τα Κυπριακά Ταχυδρομεία στο δίκτυο αντιπροσώπων μας που προσφέρουν υπηρεσίες αποστολής χρημάτων σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο John Hemspey, ανώτερος εκτελεστικός διευθυντής της MoneyGram International Limited.

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, με πάνω από 50 καταστήματα σε όλη την Κύπρο, ανακοίνωσαν επίσημα τη λειτουργία υπηρεσίας αποστολής χρημάτων στο εξωτερικό, σε εκδήλωση που έγινε στη Λευκωσία, στην παρουσία του υπουργού Συγκοινωνιών και Έργων Νίκου Νικολαΐδη.

Τα μεγαλύτερα ταχυδρομικά δίκτυα – αντιπρόσωποι της MoneyGram είναι αυτά του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιταλίας, της Ουκρανίας, του Καναδά, της Πολωνίας και της Ιαμαϊκής, ενώ πρόσφατα προστέθηκαν στον κατάλογο και τα Ταχυδρομεία της Κένυας.

stockwatch.com.cy

No comments:

Share |