Tuesday, December 1, 2009

Ελληνική Τράπεζα: Αλλαγές στην διοίκηση


Ελληνική Τράπεζα: Αλλαγές στην διοίκηση


Τη θέση της Γενικής Διευθύντριας της Ελληνικής Τράπεζας στην Ελλάδα αναλαμβάνει, από την 1η Δεκεμβρίου 2009, η κα Αικατερίνη Σιακαλλή, στο πλαίσιο του νέου στρατηγικού σχεδιασμού για αναδιάρθρωση των λειτουργιών του Δικτύου και των ριζικών διαρθρωτικών αλλαγών που υλοποιούνται.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με πολύχρονη σταδιοδρομία σε υπεύθυνες θέσεις και με σημαντικές γνώσεις και εμπειρίες στον ευρύτερο χρηματοπιστωτικό τομέα, το νέο μέλος της διευθυντικής ομάδας αναλαμβάνει τη συνέχιση της πορείας της Ελληνικής Τράπεζας και την επίτευξη των επιχειρηματικών της στόχων στην Ελλάδα.

Η κ. Σιακαλλή διετέλεσε Διευθύντρια του Κέντρου Επιχειρήσεων Γλάδστωνος και Αναξαγόρα στη Λεμεσό, καθώς επίσης και του Δικτύου Καταστημάτων της Λάρνακας. Στο παρελθόν, κατείχε διάφορες θέσεις στην Ελληνική Τράπεζα ως Επικεφαλής τμημάτων, Υποδιευθύντρια στη Διεύθυνση Τομέα Ιδιωτών στη Λευκωσία και στο Κέντρο Επιχειρήσεως Λεμεσού. Διετέλεσε, επίσης, καθηγήτρια Λογιστικής και Οικονομικών στο Intercollege Λεμεσού, το οποίο συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Indiana των Η.Π.Α.

Η κα Σιακκαλλή δήλωσε σχετικά: «Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε όλοι μαζί το έργο της Ελληνικής Τράπεζας στην Ελλάδα και να την οδηγήσουμε σε ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη. Η ανάληψη της θέσης αυτής είναι μεγάλη τιμή για εμένα και ευελπιστώ μέσω ομαδικού πνεύματος και συμμετοχικής πολιτικής να συνεχίσουμε να παρέχουμε προστιθέμενη αξία και άριστη ποιότητα υπηρεσιών ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πελατών μας».

capital.gr

No comments:

Share |