Saturday, September 19, 2009

Olympic Air: Με 32 αεροσκάφη πετάει από 1η Οκτωβρίου


Olympic Air: Με 32 αεροσκάφη πετάει από 1η Οκτωβρίου

Η εταιρεία θα έχει ένα υπερσύγχρονο στόλο 32 αεροσκαφών, αποτελεί μια επένδυση πέραν των 1,1 δισ. δολαρίων και οι προσλήψεις στη νέα εταιρεία ξεπέρασαν τα 5.000 άτομα
»Έτοιμη να ξεκινήσει το πτητικό της έργο από την 1η Οκτωβρίου είναι η Olympic Air, η νέα πτητική εταιρεία που θα αντικαταστήσει τις Ολυμπιακές αερογραμμές.

Οπως ανακοίνωσαν σήμερα σε συνέντευξη τύπου η εταιρεία θα έχει ένα υπερσύγχρονο στόλο 32 αεροσκαφών, αποτελεί μια επένδυση πέραν των 1,1 δισ. δολαρίων και οι προσλήψεις στη νέα εταιρεία ξεπέρασαν τα 5.000 άτομα.

Η Olympic Air θα πετάει σε όλο τον κόσμο μέσα από συνεργασίες με εταιρείες όπως η Delta Airlines, η Air France, η KLM, η Ed Jihad και η Cyprus Αirways.

Ο πρόεδρος της MIG κ. Ανδρέας Βγενόπουλος τόνισε ότι η εταιρεία είναι έτοιμη να εξυπηρετήσει τις άγονες γραμμές, ενώ άφησε αιχμές για τον διαγωνισμό που μόλις χθες ακυρώθηκε από την υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, τονίζοντας ότι δεν υπήρχε καμία διάκριση προς όφελος των εταιρειών που είχαν νέα αεροσκάφη και συμμετείχαν στον διαγωνισμό αυτό.

imerisia.gr

No comments:

Share |