Wednesday, March 18, 2009

Louis Tiran Sharm: Εργασίες από Ιούνιο 2009

Louis Tiran Sharm: Εργασίες από Ιούνιο 2009



Την έναρξη της λειτουργίας του ξενοδοχείου Louis Tiran Sharm στην Αίγυπτο από τον Ιούνιο του 2009, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία Louis.

Όπως είχε ανακοινωθεί τον Οκτώβριο του 2006, η Louis Hotels, θυγατρική της Louis plc, είχε υπογράψει συμφωνία με τη μεγάλη αιγυπτιακή εταιρεία Tower Group για τη διαχείριση της ολοκαίνουργιας αυτής ξενοδοχειακής μονάδας που βρίσκεται στο σημαντικότερο τουριστικό θέρετρο της Αιγύπτου, το Sharm El Sheik στην Ερυθρά θάλασσα.

To εν λόγω ξενοδοχείο διαθέτει 346 δωμάτια και 40 σουίτες με ιδιωτική πισίνα η κάθε μια, 5 εστιατόρια, 5 μπαρ, ένα υπερσύγχρονο κέντρο Spa, κέντρο καταδύσεων και θαλασσίων αθλημάτων, μια τεράστια πολυσχηματική πισίνα 2070 τ.μ., αμφιθέατρο, δισκοθήκη, καταστήματα, γήπεδα τένις και καλαθόσφαιρας, παιδική χαρά και γενικά όλες τις ανέσεις μιας μοντέρνας και πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας 5 αστέρων. Το Louis Tiran Sharm είναι κτισμένο σε ιδιωτική αμμώδη παραλία 1500 μέτρων και βρίσκεται σε απόσταση 15 λεπτών από το διεθνή αερολιμένα.

Επισημαίνεται ότι το Sharm El Sheik προσελκύει κυρίως ευρωπαίους τουρίστες και λειτουργεί σε δωδεκάμηνη βάση λόγω των πολύ ευνοϊκών κλιματολογικών συνθηκών που χαρακτηρίζουν την περιοχή.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η νέα αυτή συνεργασία της Louis Hotels εμπίπτει στην ήδη εξαγγελθείσα στρατηγική του Συγκροτήματος της Louis plc για επέκταση των δραστηριοτήτων του σε νέες και αναπτυσσόμενες αγορές πέραν της Κύπρου και της Ελλάδος.

Η Louis Hotels θα διαχειρίζεται το ξενοδοχείο με στελέχη της που διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία τόσο στην ελληνική όσο και στην κυπριακή ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Όπως είχε αναφερθεί τον Οκτώβριο του 2006, για τις υπηρεσίες της η Louis θα εισπράττει ποσοστό επί των ολικών εισοδημάτων και επί των κερδών.

STOCKWATCH.COM.CY

No comments:

Share |