Tuesday, February 24, 2009

MIG: Νέα στελέχη για την εταιρεία αερομεταφορών του ομίλου

MIG: Νέα στελέχη για την εταιρεία αερομεταφορών του ομίλου

Τους κ.κ. Αντώνη N. Σιμιγδαλά και κ. Σταύρο Δαλιάκα προσέλαβε η Marfin Investment Group στο επιτελείο, που ανέλαβε την επεξεργασία των σχεδίων της εταιρείας στον τομέα των αερομεταφορών.

Όπως σημειώνει η MIG σε σημερινή ανακοίνωσή της, ο κ. Σιμιγδαλάς – εκ των ιδρυτών της Aegean Aviation και της Aegean Airlines [AGNr.AT] – θα αναλάβει την ανώτερη εκτελεστική θέση στην εταιρεία αερομεταφορών του Ομίλου.

Την περίοδο 1988 έως το 2009, ο κ. Σιμιγδαλάς κατείχε ανώτερες διοικητικές θέσεις, μεταξύ των οποίων του Γενικού Διευθυντή και του εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου. Από το 2004 είναι ο εκλεγμένος πρόεδρος της Ένωσης Αεροπορικών Εταιρειών Ευρωπαϊκών Περιφερειών. Επίσης, είναι μέλος της Royal Aeronautical Society, του Chartered Institute of Transport στη Μεγάλη Βρετανία, του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων, πρώην αντιπρόεδρος του Flight Safety Foundation (Τμήμα ΝΑ Ευρώπης), εξουσιοδοτημένος διερευνητής αεροπορικών ατυχημάτων και χειριστής αεροσκαφών από το 1978.

Ο κ. Σταύρος Δαλιάκας αναμένεται να αναλάβει Εμπορικός Διευθυντής στην εταιρεία αερομεταφορών του Ομίλου, επισημαίνει η MIG. Έχει διατελέσει στέλεχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας από την οποία αποχώρησε το 1998 ως Γενικός Διευθυντής πωλήσεων και υπήρξε από τα πρώτα και βασικά στελέχη της Aegean Airlines της οποίας ήταν ο Εμπορικός Διευθυντής μέχρι πρόσφατα. Είναι απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ με μεγάλη εμπειρία στον αεροπορικό τομέα και γνώστης των ελληνικών τουριστικών θεμάτων.

NAFTEMPORIKI

No comments:

Share |