Wednesday, January 21, 2009

Deutsche Bank: Κόβει τιμές-στόχους για 7 τράπεζες

Deutsche Bank: Κόβει τιμές-στόχους για 7 τράπεζες



Χαμηλώνει τις τιμές-στόχους για τις μετοχές επτά ελληνικών τραπεζών η Deutsche Bank σε έκθεσή της με ημερομηνία 21 Ιανουαρίου, ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζει τις συστάσεις για τρεις τραπεζικούς τίτλους και υποβαθμίζει για δυο.

Τop picks του οίκου αποτελούν οι μετοχές των Αlpha Bank και Marfin PB «δεδομένης της σχετικής υψηλής δύναμικής της κερδοφορίας, της χαμηλότερης έκθεση στην Αναδυόμενη Ευρώπη, της ισχυρής κεφαλαιακής τους βάσης, των μη ‘απαιτητικών’ αποτιμήσεων».

Ειδικότερα, ο οίκος θέτει νέα τιμή-στόχο στα 13,80 ευρώ, από τα 40 ευρώ προηγουμένως για τη μετοχή της Εθνικής Τράπεζας, διατηρώντας τη σύσταση «hold».

Για τη μετοχή της Eurobank μειώνει την τιμή-στόχο στα 5,30 ευρώ, από τα 19 ευρώ προηγουμένως, ενώ αναβαθμίζει τη σύσταση σε «hold» από «sell».

Σε ό,τι αφορά την Alpha Bank μειώνει την τιμή-στόχο στα 8,1 ευρώ, από τα 24,50 ευρώ πριν, ενώ αναβαθμίζει τη σύσταση σε «buy» από «hold».

Για τη μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς θέτει νέα τιμή-στόχο στα 4,40 ευρώ, από τα 28 ευρώ πριν, υποβαθμίζοντας τη σύσταση σε «sell» από «buy».

Για την ΑΤΕbank «κόβει» την τιμή-στόχο στα 0,80 ευρώ από τα 2,6 ευρώ πριν, διατηρώντας τη σύσταση «sell».

Για την Τράπεζα Κύπρου μειώνει την τιμή-στόχο στα 2,40 ευρώ, από τα 9,50 ευρώ προηγουμένως, υποβαθμίζοντας σε «sell» από «hold».

Τέλος, για την Marfin Popular Bank μειώνει την τιμή-στόχο στα 2,40 ευρώ, από τα 6,5 ευρώ πριν, αναβαθμίζοντας τη σύσταση σε «buy» από «hold».

CAPITAL.GR

No comments:

Share |