Friday, January 9, 2009

Αποχωρεί ο Alpha από τη Super League- Ετοιμη να υπογράψει η NOVA

Αποχωρεί ο Alpha από τη Super League- Ετοιμη να υπογράψει η NOVA

Υπαναχώρησε από το διαγωνισμό για τη μετάδοση των αγώνων της Super League σύμφωνα με πληροφορίες ο Alpha. Ο τηλεοπτικός σταθμός διεκδικούσε ένα από τα τρία σενάρια του διαγωνισμού με το μεγαλύτερο κομμάτι του ίδιου σεναρίου να έχει διεκδικηθεί από τη NOVA. Όπως τονίζουν στελέχη της Forthnet δεν υπήρξε κοινοπραξία με την τηλεόραση του Alpha, απλά ένα κομμάτι του σεναρίου διεκδικούσε η NOVA και ένα κομμάτι του ίδιου σεναρίου ο Alpha. Επειδή είχαν τις καλύτερες προσφορές επιλέχθηκαν αυτές οι δύο εταιρείες από τη Super League αλλά δεν υπήρξε κοινοπραξία.

Πιο συγκεκριμένα η NOVA έχει αναλάβει τους αγώνες της Κυριακής και της Δευτέρας, ενώ ο Alpha θα αναλάμβανε τους αγώνες του Σαββάτου. Η NOVA πάντως σύμφωνα με στελέχη της Forthnet είναι έτοιμη να υπογράψει για το δικό της κομμάτι, ενώ τονίζεται πως και τα χρήματα υπάρχουν και οι εγγυητικές έχουν κατατεθεί. H καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί είναι από την πλευρά της Super League. Σημειώνεται πως την καλύτερη προσφορά μετά τον Alpha έχει καταθέσει ο ΣΚΑΪ και η SL δεν αποκλείεται να συζητήσει μαζί του.

Την ίδια ώρα σε ένα άλλο θέμα αλλά πάλι από το χώρο του ποδοσφαίρου εξελίξεις ίσως υπάρξουν και για το Champions League όπου η ON Telecoms έχει αναλάβει τη μετάδοση κάποιων αγώνων. Ομως η αναζήτηση στρατηγικού λόγω έλλειψης κεφαλαίων, ίσως ακυρώσουν τη συμφωνία που υπάρχει, σύμφωνα με φήμες που υπάρχουν στην αγορά.

REPORTER.GR

No comments:

Share |