Thursday, November 6, 2008

Θα προσλάβει 900 εργαζόμενους η ΑΤΕ Bank

Θα προσλάβει 900 εργαζόμενους η ΑΤΕ Bank

Σε μια περίοδο όπου η ανεργία επικρέμεται ως δαμόκλειος σπάθη πάνω από την παγκόσμια οικονομία , σε μια περίοδο όπου όλοι παγώνουν τα επενδυτικά τους σχέδια η διοίκηση της ΑΤΕ Bank υπό τον Δ Μηλιάκο πρωτοστατεί ώστε να πραγματοποιηθούν άμεσα άλλες 900 προσλήψεις.
Χθες προκηρύχθηκεμέσω ΑΣΕΠ η πρόσληψη 900 θέσεων εργασίας ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν να εργάζονται αυτοί που πρόσφατα προσελήφθηκαν πάλι μέσω ΑΣΕΠ και συνολικά ανήλθαν σε 600 . Δηλαδή η ΑΤΕ σε διάστημα ενός έτους προσλαμβάνει περίπου 1500 νέους εργαζομένους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η βασική στόχευση της ΑΤΕ είναι να ανανεώσει το προσωπικό της τράπεζας με νέους οι οποίοι θα στελεχώσουν κυρίως το δίκτυο και δευτερευόντως τις διοικητικές υπηρεσίες. Έτσι θα καταφέρει να μειώσει το μέσο κόστος της τράπεζας ανά εργαζόμενο και παράλληλα θα αυξηθεί η παραγωγικότητα. Η ΑΤΕ μετεξελίσσεται αργά και σταδιακά ώστε να μετατραπεί σε μια σύγχρονη τράπεζα με σύγχρονα συστήματα και νέο προσωπικό ώστε να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που θα προκύψουν μετά το πέρας της κρίσης.

REPORTER.GR

No comments:

Share |