Tuesday, February 5, 2008

Marfin P.B. και Τράπεζα Κύπρου κορυφαίες επιλογές της Citigroup








Marfin P.B. και Τράπεζα Κύπρου κορυφαίες επιλογές της Citigroup

Η Marfin Popular Bank και η Τράπεζα Κύπρου περιλαμβάνονται στις κορυφαίες επιλογές της Citigroup. Ο οίκος σε χθεσινή του έκθεση για τον ευρωπαϊκό τραπεζικό κλάδο με τίτλο «ποιος φοβάται τη Νέα Ευρώπη», αναλύει την έκθεση των ελληνικών και των κυπριακών τραπεζών στις χώρες αυτές.
Όπως αναφέρει οι περισσότερες ελληνικές τράπεζες στοχεύουν περίπου το 30% των κερδών του 2010 να προέρχεται από τη Νέα Ευρώπη, με την Εθνική Τράπεζα να είναι πάνω από αυτό το στόχο και την Τράπεζα Κύπρου. Ο οίκος έχει δώσει τιμή στόχο τα 12 ευρώ για τη Marfin και σύσταση αγοράς και για την Τράπεζα Κύπρου έχει δώσει σύσταση αγοράς με τιμή στόχο τα 17 ευρώ.

Επίσης πώληση με τιμή στόχο δίνει για την ΑΤΕ Bank, αγορά με τιμή στόχο τα 32 ευρώ για την Alpha Bank, αγορά με τιμή στόχο τα 30 ευρώ για τη Euorbank, διακράτηση με τιμή στόχο τα 22 ευρώ για την Εμπορική, αγορά με τιμή στόχο τα 55 ευρώ για την Εθνική, αγορά με τιμή στόχο τα 35 ευρώ για την Πειραιώς, διακράτηση με τιμή στόχο τα 13 ευρώ για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, και αγορά με τιμή στόχο τα 7,5 ευρώ για την Ελληνική Τράπεζα.



Οι κορυφαίες επιλογές της Citigroup διαθέτουν ισχυρή κεφαλαιακή θέση, μπορούν εύκολα να αντιμετωπίσουν μία επιβράδυνση στα κέρδη από τη Νέα Ευρώπη και η έκθεσή τους στις αναδυόμενες αγορές είναι κυρίως στη Ρωσία.

REPORTER.GR

No comments:

Share |