Tuesday, February 5, 2008

Αναδιοργάνωση και αυτονόμηση δραστηριοτήτων της CTC






Αναδιοργάνωση και αυτονόμηση δραστηριοτήτων της CTC

Η Cyprus Trading Corporation Plc (CTC), με βάση προηγούμενη απόφασή του Διοικητικού Συμβουλίου για αναδιοργάνωση της Εταιρείας και των Δραστηριοτήτων της, για τους λόγους που αναφέρονται κατωτέρω, προχωρεί στην αυτονόμηση των Δραστηριοτήτων της σε ξεχωριστές θυγατρικές Εταιρείες.

Η αναδιοργάνωση της CTC συνεπάγεται την εκχώρηση των Δραστηριοτήτων της, CTC-Scandia, CTC-Argosy, CTC-Cassandra, CTC-Domex και CTC-Automotive, σε αντίστοιχες ξεχωριστές θυγατρικές της Εταιρείες.

Με την αναδιοργάνωση και αυτονόμηση των δραστηριοτήτων της CTC, θα καταστεί δυνατή η πιο επαγγελματική εστίαση των Διευθύνσεων των νέων Εταιρειών στον τομέα της δραστηριότητας και εξειδίκευσής τους, για πιο αποτελεσματική επίτευξη των στόχων τους προς όφελος της Εταιρείας και των Μετόχων της. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στις θυγατρικές Εταιρείες να προβούν σε στρατηγικές συμμαχίες στον τομέα των δραστηριοτήτων τους, για αντιμετώπιση του συνεχώς αυξανόμενου ανταγωνισμού.

Με βάση τα πιο πάνω, σε πρώτο στάδιο το Διοικητικό Συμβούλιο της CTC αποφάσισε, με ισχύ από 1η Ιανουαρίου 2008, την εκχώρηση των δραστηριοτήτων της CTC-Scandia, στην IDEEA Distribution of Appliances Ltd (IDEEA), 100% θυγατρική της Scandia Company Ltd, η οποία Scandia Company Ltd ανήκει εξ ολοκλήρου στη CTC.

Τα μέλη του προσωπικού της δραστηριότητας CTC Scandia θα συνεχίσουν την απασχόλησή τους ως εργοδοτούμενοι της IDEEA Distribution of Appliances Ltd, με τους ίδιους όρους, υποχρεώσεις και ωφελήματα. Όλα τα δικαιώματα και υποχρεώσεις της CTC, σε σχέση με συμφωνίες διανομής, αντιπροσωπείες και προμηθευτές εμπορευμάτων και υπηρεσιών, εκχωρούνται και μεταβιβάζονται στην IDEEA.

Όλα τα καταστήματα θα συνεχίσουν να λειτουργούν, όπως και τώρα, με την εμπορική επωνυμία SCANDIA.

Η εκχώρηση της CTC-SCANDIA θα γίνει με βάση το καθαρό ενεργητικό της Δραστηριότητας, σύμφωνα με τους Τελικούς Ελεγμένους Λογαριασμούς στις 31 Δεκεμβρίου 2007.

STOCKWATCH.COM.CY

No comments:

Share |