Monday, February 1, 2010

Καθησυχάζει η Toyota στην Κύπρο


Καθησυχάζει η Toyota στην Κύπρο


Καθησυχάζει τους κύπριους οδηγούς η αντιπροσωπεία της Toyota στην Κύπρο, σε σχέση με την ανάκληση οχημάτων στην Ευρώπη. Όπως ανέφερε στη StockWatch, ο διευθυντής marketing της εταιρείας, Δημήτρης Μελανθίου ακόμη δεν υπολογίστηκε ο αριθμός των κυπριακών αυτοκινήτων Toyota που θα ανακληθούν. «Πρόκειται για ανάκληση και όχι απόσυρση και γίνεται καθαρά για προληπτικούς λόγους. Αναμένουμε από το εργοστάσιο να μας αναφέρει τον ακριβή αριθμό των οχημάτων που επηρεάζονται εάν επηρεάζονται», τόνισε.

Όπως ανέφερε ο κ. Μελανθίου, σύμφωνα με τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, όταν εντοπιστεί ο αριθμός των οχημάτων που επηρεάζονται, θα σταλούν επιστολές στους ιδιοκτήτες στις οποίες θα αναφέρεται το πρόβλημα και θα τους ζητείται η επικοινωνία με την εταιρεία. «Θα ορίζεται μέρα και ώρα όπου οι ιδιοκτήτές θα μπορούν να αλλάζουν το μηχάνημα των αυτοκινήτων», είπε.

«Η Toyota είναι η μόνη εταιρεία που θα μπορούσε να προχωρήσει σε ανάκληση οχημάτων για προληπτικούς ρόλους εν μέσω της πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης», τόνισε ο κ. Μελανθίου.

stockwatch.com.cy

No comments:

Share |