Tuesday, January 26, 2010

Πρεμιέρα αύριο για το νέο gadget της Apple


Πρεμιέρα αύριο για το νέο gadget της Apple

Αύριο θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου τεχνολογικού προϊόντος της Apple και η αγωνία κορυφώνεται μεταξύ των καταναλωτών και των ανταγωνιστών. Επτασφράγιστο μυστικό παραμένει, ωστόσο, η ονομασία με την οποία το νέο gadget θα κυκλοφορήσει στην αγορά.

Βροχή «πέφτουν» τα στοιχήματα για την πιθανή ονομασία του νέου «παιδιού» της Apple που αναμένεται να αλλάξει τον τρόπο που διαβάζουμε εφημερίδες και βιβλία, που βλέπουμε τηλεόραση και παίζουμε βιντεοπαιχνίδια.

Ένας Ιρλανδός bookmaker διοργανώνει στοιχήματα για την ονομασία του νέου προϊόντος, προσφέροντας αποδόσεις ανάλογα με τις πιθανότητες που έχει το κάθε όνομα. Πιο πιθανά θεωρούνται το «iSlate» και το «iPad», ενώ στην τρίτη και τέταρτη θέση –βάσει αποδόσεων– έρχονται τα «iTablet» και «iPage».

Μυστήριο καλύπτει, επίσης, και τις δυνατότητες που θα έχει το νέο προϊόν, αν και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα διαθέτει της λειτουργίες ενός e-reader –για να ανταγωνιστεί το Kindle, θα παρέχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και θα διαθέτει οθόνη αφής, όπως το iPhone.

naftemporiki

No comments:

Share |