Wednesday, February 25, 2009

Καθαροί αγοραστές BOCY οι insiders

Καθαροί αγοραστές BOCY οι insiders



Καθαροί αγοραστές είναι οι insiders της Τρ. Κύπρου το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με στοιχεία που συνέλεξε η StockWatch, μετά τη λήξη της κλειστής περιόδου στις 3 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου, ο πρόεδρος του Συγκροτήματος Θεόδωρος Αριστοδήμου και η ασφαλιστική θυγατρική της Τρ. Κύπρου, Eurolife, προχώρησαν σε αγορά 2,3 εκ. μετοχών της τράπεζας, συνολικής αξίας €4,8 εκ.

Ο κ. Αριστοδήμου αγόρασε συνολικά 2 εκ. μετοχές της τράπεζας συνολικής αξίας €4,1 εκ. και η Eurolife 220 χιλ. μετοχές αξίας €480,5 χιλ. Ο κ. Αριστοδήμου είναι σήμερα ένας από τους μεγαλύτερους ιδιώτες μετόχους της Τρ. Κύπρου με ποσοστό που πλησιάζει το 0,9%.

Παρά τις σημαντικές αυτές τοποθετήσεις, η μετοχή της Τρ. Κύπρου έχασε πέραν του 30% της αξίας της από τις αρχές του έτους.

Εκτός από μετοχές της Τρ. Κύπρου, η Eurolife προχώρησε το Φεβρουάριο σε αγορές 170 χιλ. μετοχών της Ελληνικής Τράπεζας αξίας €137,4 χιλ.

Η Eurolife ήταν καθαρός πωλητής μετοχών της Ελληνικής και της Τρ. Κύπρου. Οι διαχειριστές των ταμείων της Eurolife διέθεσαν γύρω στο 1 εκ. μετοχές της Τρ. Κύπρου σε τιμές κοντά στα €12.

STOCKWATCH.COM.CY

No comments:

Share |