Wednesday, December 24, 2008

Fund 4 δισ ευρώ ετοιμάζει ο Λ. Λαυρεντιάδης!

Fund 4 δισ ευρώ ετοιμάζει ο Λ. Λαυρεντιάδης!

Στη δημιουργία private equity fund το οποίο έχει ως στόχο να διαχειρίζεται 4 δις ευρώ ως το 2010 προχωρά, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Λ. Λαυρεντιάδης και για το λόγο αυτό υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του από πρόεδρος της Alapis. Η προετοιμασία για το νέο fund που θα έχει την επωνυμία L. Partners έχει ξεκινήσει, ενώ έχει ως στόχο την άντληση τουλάχιστον 1 δισ. ευρώ το 2009 και άλλα 3 δισ. το 2010. πέραν του κ.. Λαυρεντιάδη θα συμμετέχουν στο fund Ευρωπαίοι και ʼραβες θεσμικοί και ιδιώτες επενδυτές.

Το fund θα επενδύει σε Ελλάδα και εξωτερικό σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε χρηματοοικονομικό και μη χρηματοοικονομικό τομέα, διαθέτουν ισχυρούς ισολογισμούς ή ισχυρές προοπτικές αναδιάρθρωσης.

Αλλαγές στο δσ της Alapis

Παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Alapis, o Λαυρέντιος Λαυρεντιάδης, κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. της εταιρείας στις 24/12 και τη θέση του προέδρου ανέλαβε ο Αριστοτέλης Χαραλαμπάκης, μέχρι σήμερα ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας.

Επίσης, παραιτήθηκε και το μή εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. κα Μαρία Μπιρμπίλη, ενώ σε αντικατάσταση του κου Ιωάννη Παπαβασιλείου, ορίστηκε νέος Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας ο κος Βασίλης Καραμούζης.
Ως νέα μέλη του Δ.Σ. εκλέχθηκαν ο κος Νικόλαος Κόρμπης του Ανάργυρου και η κα Γεωργακάκη Ευριδίκη του Κίμωνα. Κατά την ίδια συνεδρίαση, το Δ.Σ. ανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

1. Αριστοτέλης Χαραλαμπάκης, ανεξάρτητο μή εκτελεστικό μέλος, Πρόεδρος του Δ.Σ.,
2. Περικλής Λιβάς του Δημητρίου, εκτελεστικό μέλος, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας,
3. Γεωργακάκη Ευριδίκη του Κίμωνα, μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ, (νέο μέλος)
4. Καραντάνης Νικόλαος του Κωνσταντίνου ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.,
5. Νικόλαος Κόρμπης του Ανάργυρου, εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. (νέο μέλος)

Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Περικλής Λιβάς εκπροσωπεί και δεσμεύει την εταιρεία υπογράφων υπό την εταιρική επωνυμία. Η θητεία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου λήγει την 11.05.2012.

REPORTER.GR

No comments:

Share |