Monday, December 8, 2008

Ακύρωση 12 πτήσεων ΚΑ

Ακύρωση 12 πτήσεων ΚΑ


Νέα ταλαιπωρία των ταξιδιωτών με αφορμή αυτή τη φορά την εξαγγελθείσα 24ωρη απεργία την ερχόμενη Τετάρτη, στην Ελλάδα.

Οι Κυπριακές Αερογραμμές σε ανακοίνωση τους πληροφορούν τους ταξιδιώτες ότι προχώρησαν σε ακύρωση όλων των πτήσεων που επρόκειτο να πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου από και προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο - Ρόδο, εξαιτίας της απεργίας στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, συνολικά, «έχουν ακυρωθεί 12 πτήσεις, οκτώ από και προς Αθήνα, δύο από και προς Θεσσαλονίκη και δύο από και προς Ηράκλειο- Ρόδο, ενώ από την απεργία θα επηρεαστούν περίπου 2000 επιβάτες».

Αναφέρουν επίσης ότι στην απεργία μετέχουν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας της χώρας και ως εκ τούτου αναμένεται να παραλύσει η αεροπορική κίνηση σε όλα τα αεροδρόμια της Ελλάδας.

Οι ΚΑ ανακοινώνουν ότι «έχουν προβεί σε νέες ρυθμίσεις με τις οποίες θα προσφερθεί η δυνατότητα στους επιβάτες που επηρεάζονται να ταξιδέψουν είτε πριν είτε μετά την πραγματοποίηση της απεργίας».

Το Κέντρο Τηλεξυπηρέτησης και τα κατά τόπους γραφεία των Κυπριακών Αερογραμμών, καθώς και οι ταξιδιωτικοί πράκτορες προβαίνουν ήδη σε ενημέρωση των επιβατών που επηρεάζονται για τις νέες ρυθμίσεις που θα ισχύσουν, καταλήγει η ανακοίνωση των KA.

STOCKWATCH.COM.CY

No comments:

Share |