Tuesday, November 10, 2009

Πρεμιέρα σήμερα στο νέο αεροδρόμιο Λάρνακας για τις Κυπριακές Αερογραμμές


Πρεμιέρα σήμερα στο νέο αεροδρόμιο Λάρνακας για τις Κυπριακές Αερογραμμές

Λευκωσία: Πρεμιέρα στο νέο αεροδρόμιο Λάρνακας κάνουν σήμερα το πρωί οι Κυπριακές Αερογραμμές. Γι αυτό καλούνται όλοι οι επιβάτες που θα ταξιδεύουν με τις Κυπριακές Αερογραμμές προς οποιοδήποτε προορισμό να προσέρχονται από αύριο κανονικά για αναχώρηση στο Νέο Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας. Επίσης όλες οι πτήσεις αφίξεων των Κυπριακών Αερογραμμών θα πραγματοποιούνται στο Νέο Αεροδρόμιο.

Σήμερα, 10 Νοεμβρίου 2009, πρώτη μέρα λειτουργίας του Νέου Αερολιμένα, θα γίνει τις 7.30 το πρωί η πρώτη άφιξη η οποία θα σηματοδοτηθεί με την πτήση CY403 των Κυπριακών Αερογραμμών από το Αμμάν. Στις 8.00 το πρωί της ίδιας μέρας είναι επίσης προγραμματισμένη η πρώτη αναχώρηση της πτήσης των Κυπριακών Αερογραμμών CY322 για Aθήνα. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, "αναμφίβολα πρόκειται για ιστορικές πτήσεις με τις οποίες ξεκινά μια νέα εποχή για τις αερομεταφορές της Κύπρου σε ένα Αεροδρόμιο σύγχρονων προδιαγραφών που αναμένεται να συμβάλει στην ομαλότερη και πιο άνετη διακίνηση των ταξιδιωτών και να δώσει ώθηση στην ανάπτυξη του τουρισμού".

Οι Κυπριακές Αερογραμμές, τιμώντας την ιστορική έναρξη της λειτουργίας του Νέου Αερολιμένα Λάρνακας με δικές τους πτήσεις, ετοιμάζουν αναμνηστικά δώρα και εκπλήξεις για τους επιβάτες των συγκεκριμένων πτήσεων. Από σήμερα τίθεται επίσης σε ισχύ η νέα ελκυστική προσφορά των ΚΑ για μονοήμερα ταξίδια στον πιο δημοφιλή προορισμό -την Αθήνα- με ναύλο 1 ευρώ. Μαζί με τους φόρους αεροδρομίων, τον επίναυλο καυσίμων, και το τέλος εξυπηρέτησης από την ιστοσελίδα των Κ.Α. η συνολική τιμή ανέρχεται στα 125 ευρώ.

Η μοναδική αυτή προσφορά θα ισχύει για πέντε Τρίτες και πέντε Σάββατα με την έναρξη της λειτουργίας του Νέου Αερολιμένα Λάρνακας, την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009.

philenews.com

No comments:

Share |