Monday, October 12, 2009

Volkswagen: Αναμένει 30% ενίσχυση πωλήσεων σε Κίνα και Χονγκ Κονγκ


Volkswagen: Αναμένει 30% ενίσχυση πωλήσεων σε Κίνα και Χονγκ Κονγκ


Άνω του 30% αναμένει η Volkswagen ότι θα ενισχυθεί ο όγκος των πωλήσεων της σε Κίνα και Χονγκ Κονγκ σε αυτό το έτος, παρά τη γενική τάση των αδύναμων πωλήσεων στις αγορές εξαιτίας της χρηματοπιστωτικής κρίσης.

Σύμφωνα με ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, οι ενισχυμένες πωλήσεις μπορεί να σημαίνουν πως η Volkswagen θα αγγίξει τον στόχο για πωλήσεις 2 εκατ. οχημάτων ετησίως στην Κίνα νωρίτερα του προσδοκώμενου 2018, όπως ανέφερε η εταιρεία χωρίς να δώσει νέο χρονοδιάγραμμα.

Οι πωλήσεις της εταιρείας σε Κίνα και Χονγκ Κονγκ κατά την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου αυξήθηκαν 37% στα 1,06 εκατ. από 775.341 ένα χρόνο νωρίτερα.

Σημειώνεται πως το νέο μοντέλο Golf αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Κίνα την επόμενη εβδομάδα, ενώ έως τα τέλη του 2009 θα έχουν κυκλοφορήσει και πολλά άλλα.

Οι πωλήσεις της Volkswagen μόνο τον Σεπτέμβριο ανήλθαν στα 150.000, που αποτελεί μηνιαίο ρεκόρ. Σημειώνεται πως οι πωλήσεις για το σύνολο της περιόδου Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου ξεπέρασαν το προηγούμενο έτους που είχε σημειώσει πωλήσεις ύψους 1,02 εκατ.

capital.gr

No comments:

Share |