Tuesday, August 4, 2009

MIG Technology: Δημόσια πρόταση για τη Singular Logic

MIG Technology: Δημόσια πρόταση για τη Singular Logic

Υποχρεωτική δημόσια πρόταση για τις υπόλοιπες μετοχές που δεν κατέχει στη Singular Logic, δηλαδή για 18.363.910 μετοχές, που αντιπροσωπεύουν το 42,2% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας, κατέθεσε η MIG Technology.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το προσφερόμενο αντάλλαγμα για την απόκτηση κάθε μετοχής της δημόσιας πρότασης, ανέρχεται σε 3,08 ευρώ τοις μετρητοίς.

«Επειδή η Δημόσια Πρόταση πραγματοποιείται και σύμφωνα με το άρθρο 30 του Νόμου ενόψει εταιρικού μετασχηματισμού, το προσφερόμενο αντάλλαγμα τελεί υπό αναθεώρηση στην περίπτωση κατά την οποία η "εύλογη αξία", όπως θα προκύψει από την αποτίμηση, είναι υψηλότερη από το προσφερόμενο αντάλλαγμα και ο προτείνων δεσμεύεται να αποδεχθεί αυτό το τυχόν νέο υψηλότερο αντάλλαγμα», διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.

Εάν μετά τη λήξη της περιόδου αποδοχής, ο προτείνων κατέχει μετοχές που αντιπροσωπεύουν ποσοστό τουλάχιστον 90% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας:

α) θα ασκήσει το δικαίωμα να απαιτήσει τη μεταβίβαση σε αυτόν όλων των υπόλοιπων μετοχών σε τιμή ανά μετοχή ίση προς το προσφερόμενο αντάλλαγμα

β) υποχρεούται να αγοράσει χρηματιστηριακά όλες τις μετοχές που θα του προσφερθούν εντός περιόδου τριών μηνών από τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων της δημόσιας πρότασης έναντι καταβολής σε μετρητά του προσφερόμενου ανταλλάγματος.

Στη συνέχεια, ο προτείνων προτίθεται να συγκαλέσει γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας με θέμα ημερήσιας διάταξης τη διαγραφή των μετοχών της Singular Logic από το Χ.Α.


naftemporiki

No comments:

Share |