Friday, June 26, 2009

Πέθανε ξαφνικά «ο βασιλιάς της ποπ» Μάικλ Τζάκσον

Πέθανε ξαφνικά «ο βασιλιάς της ποπ» Μάικλ Τζάκσον

Λος Αντζελες: Πέθανε ξαφνικά στο Λος Άντζελες το μεγάλο αστέρι της ποπ μουσικής, ο Αμερικανός τραγουδιστής Μαϊκλ Τζάκσον. Ο «βασιλιάς της πόπ», όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες λίγο μετά τα μεσάνυχτα ώρα Κύπρου, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες από το σπίτι του όπου νωρίτερα είχε βρεθεί αναίσθητος από το προσωπικό ασθενοφόρου.

Όταν οι τραυματιοφορείς έφτασαν στην κατοικία του διαπίστωσαν ότι δεν είχε αναπνοή. Αμέσως, του έκαναν καρδιοαναπνευστική ανάνηψη και στη συνέχεια τον μετέφεραν με ασθενοφόρο στο Ιατρικό Κέντρο UCLA.

«Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι ο Μάικλ Τζάκσον πέθανε. Υπέστη καρδιακή προσβολή νωρίτερα το απόγευμα και οι τραυματιοφορείς δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν.

Μας είπαν ότι όταν έφτασαν ο Τζάκσον δεν είχε σφυγμό», ανέφερε η εξειδικευμένη ιστοσελίδα TMZ. com, η οποία πρώτη ανακοίνωσε το θάνατο του διάσημου τραγουδιστή. Ο Τζάκσον ήταν 50 χρόνων και ετοιμαζόταν για μια μεγάλη σειρά συναυλιών.

Η «μεγάλη επιστροφή» στο αγαπημένο του κοινό θα γινόταν στο Λονδίνο στις 13 Ιουλίου. Οι παραστάσεις του θα ολοκληρώνονταν τον Μάρτιο του 2010 και όλα τα εισιτήρια για τις εμφανίσεις του είχαν εξαντληθεί από τον Μάρτιο.

Ο Τζάκσον ξεκίνησε την καριέρα του σαν «παιδί θαύμα», συμμετέχοντας στο οικογενειακό συγκρότημα «The Jackson 5» πριν από περισσότερα από 40 χρόνια.

Έφτασε στο απόγειο της δόξας του με παγκόσμιες επιτυχίες όπως τα τραγούδια Thriller και Βad.

Είχε ιστορικό προβλημάτων υγείας και δεν είχε δώσει συναυλίες εδώ και 12 χρόνια. Παράλληλα, είχε εμπλακεί δικαστικώς μετά από κατηγορία για κακοποίηση ανηλίκου, από την οποία απαλλάχθηκε το 2005. Εκτοτε ζούσε απομονωμένος και έχοντας καταστραφεί οικονομικά.

PHILENEWS.COM

No comments:

Share |