Friday, May 8, 2009

BOC - ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΑΝΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ

ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΑΝΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ

Υπενθυμίζονται οι επενδυτές ότι η Τράπεζα λειτουργεί Σχέδιο Επανεπένδυσης Μερισμάτων («το Σχέδιο»). Το ποσοστό της παραχωρούμενης έκπτωσης στην οποία θα επανεπενδύονται τα μερίσματα βάσει του Σχεδίου ανέρχεται σε 10%. Με βάση την παραχωρούμενη έκπτωση (10%), η τιμή στην οποία θα επανεπενδύονται τα μερίσματα θα είναι το 90% του μεσοσταθμικού όρου της τιμής κλεισίματος της μετοχής όπως αυτή θα διαμορφώνεται στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (ΧΑΚ) και στο Χρηματιστήριο Αθηνών (ΧΑ) τις πρώτες πέντε εργάσιμες μέρες που η μετοχή θα διαπραγματεύεται χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στο μέρισμα.

Οι επενδυτές μπορούν να προμηθεύονται με τους Όρους και Κανονισμούς Λειτουργίας του Σχεδίου καθώς και με Αίτηση Εγγραφής ή Τερματισμού στο Σχέδιο («η Αίτηση») από:

• την ιστοσελίδα του Συγκροτήματος www.bankofcyprus.com επιλέξτε Σχ. Επενδυτών / Mετοχική Δομή & Μετοχή / Σχέδιο Επανεπένδυσης Μερισμάτων

• την Υπηρεσία Μετοχών & Χρεογράφων Συγκροτήματος στη Λευκωσία, τηλ. 22 121755

• το Τμήμα Θεματοφυλακής, Μετοχολογίου & Εκκαθάρισης Παραγώγων στην Αθήνα, τηλ. 210 7765222

Ενόσω κάποιος είναι εγγεγραμμένος ή θα εγγραφεί για πρώτη φορά στο Σχέδιο, τότε η συμμετοχή του θα παραμένει σε ισχύ και για όλα τα μελλοντικά μερίσματα, τα οποία θα επανεπενδύονται αυτόματα σε νέες μετοχές, εκτός εάν ζητήσει με γραπτή ειδοποίηση ή με συμπλήρωση της Αίτησης, τον τερματισμό της συμμετοχής του στο Σχέδιο ή εάν το Σχέδιο διακοπεί ή ανασταλεί από την Τράπεζα.

Υπενθυμίζονται οι επενδυτές ότι εάν η Αίτησή τους παραληφθεί από την Τράπεζα τουλάχιστο 10 μέρες πριν από την προτεινόμενη ημερομηνία αποκοπής (δηλ. μέχρι τη Δευτέρα, 11 Μαΐου 2009) τότε η εγγραφή ή ο τερματισμός της συμμετοχής τους στο Σχέδιο θα αρχίσει να εφαρμόζεται για το μέρισμα που προτείνεται να καταβληθεί την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009 και για τα μελλοντικά μερίσματα, εκτός εάν αυτή ανακληθεί. Σε αντίθετη περίπτωση όλες οι Αιτήσεις που θα παραλαμβάνονται εκπρόθεσμα θα ισχύουν μόνο για τα μελλοντικά μερίσματα.

STOCKWATCH.COM.CY

No comments:

Share |