Thursday, February 5, 2009

Sharelink Sec.: Σύσταση ταμείου για στήριξη πελατών που επηρεάστηκαν από ενέργειες Γ. Φαλέκου

Sharelink Sec.: Σύσταση ταμείου για στήριξη πελατών που επηρεάστηκαν από ενέργειες Γ. Φαλέκου



Η Sharelink Securities & Financial Services Ltd (η «Εταιρεία») στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειάς της για στήριξη των πελατών της που ενδέχεται να επηρεάστηκαν από τις παράνομες ενέργειες του Γεωργίου Φαλέκου, αποφάσισε να συστήσει άμεσα και εντός του Φεβρουαρίου ειδικό Ταμείο υπό την μορφή ενός ή δύο Εμπιστευμάτων, που θα έχει ως σκοπό την ταχεία κάλυψη τυχόν απωλειών των επηρεαζόμενων πελατών της.

Στο εν λόγω Ταμείο θα δύνανται να προσφεύγουν εντός τριών μηνών από της σύστασης του, εκείνοι οι πελάτες οι οποίοι έτυχαν χειρισμού από τον Γιώργο Φαλέκο και ενδεχομένως να υπήρξαν θύματα της παράνομης συμπεριφοράς του τελευταίου. Προς τούτο έκαστος επηρεαζόμενος πελάτης θα λάβει επιστολή που θα εξηγεί τις λεπτομέρειες λειτουργίας του όλου σχεδίου.

Ως Εμπιστευματοδόχος θα διοριστεί ανεξάρτητος επαγγελματίας εγνωσμένου κύρους ο οποίος θα εξετάζει κατά πόσο συντρέχουν οι τεθείσες προϋποθέσεις και μόλις διαπιστώνεται κάτι τέτοιο, θα ακολουθεί άμεση κάλυψη των τυχόν απωλειών του συγκεκριμένου πελάτη με ταυτόχρονη εκχώρηση της αξίωσης του πελάτη υπέρ της Εταιρείας μας ώστε στη συνέχεια να μπορεί να διεκδικήσει τις αντίστοιχες αποζημιώσεις η Εταιρεία από τον κ. Φαλέκο.

STOCKWATCH.COM.CY

No comments:

Share |