Thursday, January 31, 2008

ΑΤΗΚ: Μείωση τελών διαδικτύου τον Απρίλιο

ΑΤΗΚ: Μείωση τελών διαδικτύου τον Απρίλιο

Τη διαβεβαίωση ότι τον Απρίλιο πρόκειται να προβεί σε κάποιες μειώσεις των τελών του διαδικτύου εξέφρασε ο πρόεδρος του ΔΣ της ΑΤΗΚ Σταύρος Κρεμμός, έπειτα από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Μάριο Καρογιάν.

Ο κ Καρογιάν, όπως είπε, «εξέφρασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις ευρυζωνικές υπηρεσίες. «Σαν χώρα, σαν σύνολο και σαν πολιτεία πρέπει να ασχοληθούμε με αυτό το θέμα ούτως ώστε ποσοτικά να φτάσουμε σε ένα ψηλό επίπεδο», σημείωσε ο κ. Κρεμμός.

Συνεχίζοντας, τόνισε ότι στις διασυνδέσεις με ευρυζωνικές υπηρεσίες η Κύπρος έχει χαμηλά ποσοστά και όπως είπε «πρέπει να ανεβούμε σε πιο ψηλά επίπεδα για να μπορέσει η χώρα να φτάσει σε ένα επίπεδο καλύτερο όσον αφορά την κοινωνία της πληροφορίας».

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν προβλήματα που απασχολούν τον ημικρατικό οργανισμό της ΑΤΗΚ. Ο κ. Καρογιάν, συνοδευόμενος από τους βουλευτές του κόμματός του Ζαχαρία Κουλία και Αντώνη Αντωνίου, διαβεβαίωσε την ηγεσία της ΑΤΗΚ ότι «το Δημοκρατικό Κόμμα θα συνεχίσει την πάγια πολιτική του να είναι υποστηρικτικό και για τον εκσυγχρονισμό της και για την περαιτέρω προσαρμοστικότητά της στο διεθνές περιβάλλον, αλλά ταυτόχρονα και για την αντιμετώπιση των διαφόρων προβλημάτων που αναφύονται».

Ο κ. Καρογιάν, αναφερόμενος στις υπηρεσίες της ΑΤΗΚ, σημείωσε ότι σε ό,τι αφορά την κινητή τηλεφωνία και τη σταθερή τηλεφωνία και τις τιμές είναι από τις πιο χαμηλές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

STOCKWATCH.COM.CY

No comments:

Share |