Tuesday, February 16, 2010

JPMorgan: Μεταβολές σε τιμές και συστάσεις για επτά τράπεζες


JPMorgan: Μεταβολές σε τιμές και συστάσεις για επτά τράπεζες


Στη μεταβολή των τιμών-στόχων για επτά ελληνικές τράπεζες προχωρά η JP Morgan σε έκθεσή της με ημερομηνία 16 Φεβρουαρίου 2010. Παράλληλα ο αμερικανικός οίκος χαρακτηρίζει top picks για τον ελληνικό τραπεζικό κλάδο την ΕΤΕ και την Κύπρου.

Ειδικότερα, ο οίκος διατηρεί τη σύσταση για τις Alpha Bank, ΑΤΕ, Κύπρου, Eurobank, ΤΤ, ΕΤΕ, ενώ υποβαθμίζει τη σύσταση για την Πειραιώς. Ταυτόχρονα η JP Morgan μειώνει τις τιμές-στόχους για όλες τις τράπεζες που καλύπτει, με εξαίρεση της Τράπεζα Κύπρου.

Πιο αναλυτικά, η JP Morgan διατηρεί σύσταση «overweight» για την Εθνική Τράπεζα, την Alpha Bank και την Eurobank μειώνοντας ωστόσο τις τιμές-στόχους σε 25 ευρώ από 36 ευρώ για την ΕΤΕ, σε 10 από 20 ευρώ για την Alpha και σε 7,60 από 16 ευρώ για την Eurobank. Για την Τράπεζα Κύπρου διατηρεί σύσταση «overweight» και αυξάνει την τιμή-στόχο στα 6,80 ευρώ από 5 ευρώ.

Εξάλλου, ο οίκος υποβαθμίζει τη σύσταση για την Πειραιώς σε «neutral» από «overweight» και δίνει νέα τιμή-στόχο τα 7,30 ευρώ, από 17 ευρώ προηγουμένως. Τέλος για τις Αγροτική και Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο διατηρεί σύσταση «underweight» και μειώνει τις τιμές-στόχους στο 1 ευρώ από 1,20 ευρώ και στα 3,5 ευρώ από 4 ευρώ αντίστοιχα.

source: capital.gr

No comments:

Share |