Monday, January 25, 2010

Ocean Tankers: Αίτηση διάλυσης από Λιβεριανή εταιρεία


Ocean Tankers: Αίτηση διάλυσης από Λιβεριανή εταιρεία


Συνέχεια στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η εταιρεία Ocean Tankers ήρθε να δώσει η Λιβεριανή εταιρεία Favour Navigation Co Ltd η οποία πρόσφατα κατέθεσε αίτηση διάλυσης της εταιρείας ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Όπως πληροφορούμαστε η Favour Navigation είχε ναυλώσει πλοία της στην Ocean για να φέρει το νερό από την Ελλάδα για λογαριασμό της κυπριακής κυβέρνησης και οι απαιτήσεις της σήμερα φτάνουν τις 700-800 χιλιάδες ευρώ.

Η αίτηση έχει οριστεί για της 18 Φεβρουαρίου ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, δικάσιμος κατά την οποία δοθούν οδηγίες για τη συνέχεια της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews, δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν και άλλες παρόμοιες αιτήσεις εναντίον της Ocean Tankers αυτή τη φορά από ελληνικές εταιρείες, στις οποίες, φαίνεται να οφείλει σημαντικά ποσά η Ocean.

Σωσίβιο o διακανονισμός με κυβέρνηση

Η εταιρεία ενδεχομένως να πάρει σημαντική ανάσα εάν υπάρξει αίσιο τέλος στη διαιτησία με την κυβέρνηση σχετικό με την έλευση του νερού από την Ελλάδα. Η Ocean διεκδικεί περίπου 25εκ. ευρώ και το θέμα έχει τεθεί σε διαιτησία η οποία ακόμα δεν έχει καταλήξει σε οριστική συμφωνία.

sigmalive.com

No comments:

Share |