Monday, October 5, 2009

Προς συνεργασία Olympic Air-KA



Προς συνεργασία Olympic Air-KA


Συνάντηση με τις Κυπριακές Αερογραμμές θα έχουν τις επόμενες μέρες στελέχη της Olympic Air για αξιολόγηση των προοπτικών που διανοίγει η λειτουργίας της «νέας Ολυμπιακής» για συνεργασίες. Λίγες μόλις μέρες μετά την πραγματοποίηση της πρώτης πτήσης της νέας Ολυμπιακής, που ανήκει πλέον εξολοκλήρου στη Marfin Investment Group, η διεύθυνση της νέας εταιρείας επιδιώκει συνεργασίες για πραγματοποίηση κοινών πτήσεων. Στο πλαίσιο των συνεργασιών για κοινές πτήσεις, θα γίνουν επίσης συνεργασίες με άλλες εταιρείες, όπως η Air France, η Delta, η KLM και η Etihad.

Όσον αφορά τις πτήσεις στην Κύπρο, η Olympic Air θα πραγματοποιεί τρεις ημερησίως.

Βασικό ατού της νέας εταιρείας θεωρείται, σύμφωνα με εκπρόσωπο της, ο νεαρός στόλος αεροπλάνων που διαθέτει, που στην περίπτωση των πτήσεων προς την Κύπρο θα αποτελείται από Airbus A319 και A320.

«Είμαστε περήφανοι γιατί μέσα σε λίγους μήνες καταφέραμε να έχουμε αυτή την εταιρεία. Η Κύπρος είναι χώρα για την οποία δίνουμε μεγάλη έμφαση. Ο όμιλος της MIG έχει κάνει μεγάλη επένδυση στο νέο αεροδρόμιο της Λάρνακας όπου έχουμε πάρει πάρα πολλούς χώρους προβολής τόσο της Olympic Air όσο και της Marfin Popular», ανέφερε εκπρόσωπος της MIG.

Τόνισε ότι η Olympic Air θα ενισχύσει τον ανταγωνισμό μέσω της καλυτέρευσης της ποιότητας υπηρεσιών, χαμηλών τιμών αλλά και με ακριβείς πτήσεις χωρίς καθυστερήσεις.

Ο συνολικός στόλος της Olympic Air θα αποτελείται από 32 αεροσκάφη από τα οποία τα δεκαέξι είναι Airbus A319 και A320, δέκα Bombardier Q400, πέντε Bombardier Dash 100 και ένα ATR – 42.

Ήδη από σήμερα είναι διαθέσιμα 21 συνολικά αεροσκάφη, τα οποία θα γίνουν 25 την 1η Νοεμβρίου και στη συνέχεια θα προστεθούν τα υπόλοιπα.

Συνολικά η επένδυση της εταιρείας σε αεροσκάφη και ανταλλακτικά αναμένεται να φθάσει σε $1,1 δισ.

stockwatch.com.cy

No comments:

Share |