Monday, September 15, 2008

Χάος από την κατάρρευση της εταιρείας K&S Travel

Χάος από την κατάρρευση της εταιρείας K&S Travel

Οι Βρετανοί τουρίστες αντιμετωπίζουν ένα ακόμα χάος ενώ βρίσκονται σε διακοπές ή ταξιδεύουν καθώς μία ακόμα ταξιδιωτική εταιρεία που ειδικεύεται κυρίως σε ταξίδια και εκδρομές στην Τουρκία κατέρρευσε και όλα τα προγράμματα της ακυρώθηκαν.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (CΑΑ) ανακοίνωσε ότι η Κ&S Travel, η οποία είναι γνωστή επίσης με την ονομασία Travel Turkey, διέκοψε όλες τις δραστηριότητες της το Σάββατο, με αποτέλεσμα, 550 άνθρωποι που ήδη βρίσκονταν σε διακοπές και ήταν έτοιμοι να αναχωρήσουν, να μείνουν εκτεθειμένοι.

«Είναι μια μικρή πτώχευση, αλλά δεν παύει να είναι πτώχευση» δήλωσε ο εκπρόσωπος της CAA επιβεβαιώνοντας τη διακοπή των εργασιών της ταξιδιωτικής εταιρείας. Από την πλευρά της K&S Travel δεν υπήρξε κανένας σχολιασμός. Η κατάρρευση της K&S Travel έρχεται λίγες μέρες μετά από εκείνη της XL Leisure Group που την Παρασκευή ακύρωσε όλα τα προγράμματα και τις εκδρομές της καθώς και τις ναυλωμένες πτήσεις της, καθηλώνοντας στο έδαφος 85.000 ταξιδιώτες σε Ηνωμένες Πολιτείες, Ευρώπη, Βόρεια Αμερική και Καραϊβική.

Η XL απέδωσε την ευθύνη των οικονομικών της προβλημάτων που την οδήγησαν στην κατάρρευση στη διεθνή οικονομική κρίση και στην αύξηση της τιμής των καυσίμων.


NAFTEMPORIKI

No comments:

Share |