Friday, August 8, 2008

Προσλήψεις σε ΕΠΑ και Έφορο Εταιρειών

Προσλήψεις σε ΕΠΑ και Έφορο Εταιρειών


Τη μίσθωση υπηρεσιών για περίοδο δύο ετών, δύο Συμβούλων, Οικονομολόγων, στην Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού (ΕΠΑ), ενέκρινε το υπουργικό συμβούλιο κατά τη συνεδρία του στις 30 Ιουλίου.

Η εν λόγω μίσθωση κρίθηκε αναγκαία για να μπορέσει η ΕΠΑ να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της και στο μεγάλο όγκο εργασίας ο οποίος προκύπτει από τις συνεχώς αυξανόμενες υποχρεώσεις της, κυρίως λόγω της ένταξης της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση και της κατακόρυφης αύξησης των καταγγελιών, αυτεπάγγελτων ερευνών και κοινοποιήσεων συγκεντρώσεων των επιχειρήσεων.

Ακόμη, το υπουργικό ενέκρινε την πρόσληψη στο Τμήμα Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη πέντε πρόσθετων έκτακτων Βοηθών Εξεταστών, σε ετήσια βάση, για κάλυψη πρόσθετων αναγκών του Τμήματος.

Ενέκρινε, επίσης, την πρόσληψη και τοποθέτηση στο Τμήμα Εφόρου Εταιρειών και Επίσημου Παραλήπτη 15 πρόσθετων Βοηθών Γραμματειακών Λειτουργών πάνω σε ετήσια βάση, καθώς και δύο πρόσθετων Αχθοφόρων/Κλητήρων για διακίνηση φακέλων. Τέλος, το Υπουργικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε τον υπουργό Οικονομικών να εξεύρει και διαθέσει τις αναγκαίες για τον πιο πάνω σκοπό πιστώσεις.

STOCKWATCH.COM.CY

No comments:

Share |