Thursday, April 10, 2008

Βγενόπουλος: Μεγάλη συκοφαντική εκστρατεία κατά της MIG

Βγενόπουλος: Μεγάλη συκοφαντική εκστρατεία κατά της MIG

Για «μεγάλη συκοφαντική εκστρατεία κατά της MIG με συμμετοχή πολιτικών, συνδικαλιστών και μέσων ενημέρωσης» έκανε λόγο πριν από λίγο ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος σε συνέντευξη Τύπου με θέμα «οι νέες προοπτικές για τον ΟΤΕ». Είπε ακόμη ότι ο επιχειρηματικός θρίαμβος της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου αντιμετωπίστηκε με φθόνο από το οικονομικό κατεστημένο.
Για «μεγάλη συκοφαντική εκστρατεία κατά της MIG με συμμετοχή πολιτικών, συνδικαλιστών και μέσων ενημέρωσης» έκανε λόγο πριν από λίγο ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος σε συνέντευξη Τύπου με θέμα «οι νέες προοπτικές για τον ΟΤΕ».

Είπε ακόμη ότι ο επιχειρηματικός θρίαμβος της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου αντιμετωπίστηκε με φθόνο από το οικονομικό κατεστημένο.

Ο κ. Βγενόπουλος τόνισε ότι δεν υπήρξε καμμία προσυνεννόηση με την κυβέρνηση για συμφωνία με Deutsche Telekom και ανακοίνωσε ότι η MIG θα υποβάλει μηνύσεις και αγωγές κατά του κ. Αλέξη Τσίπρα και του Star Channel για την υπόθεση του ΟΤΕ.

Συγκεκριμένα, η MIG θα ζητήσει 120 εκατ. ευρώ από το Star Channel και ένα εκατ. ευρώ από τον κ. Αλέξη Τσίπρα, ποσό το οποίο θα προσφέρει ως χορηγία στο ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΝ είχε δηλώσει στα τέλη του περασμένου μήνα τα εξής: «Παράνομη και καταχρηστική δεν είναι η απεργία των εργαζομένων (σ.σ. στον ΟΤΕ). Παράνομη και καταχρηστική είναι η προσπάθεια της κυβέρνησης να εκποιήσει τον εθνικό πλούτο. Παίζονται παιχνίδια πολλών εκατομμυρίων στις πλάτες του ελληνικού λαού. Παίζονται παιχνίδια στο Χρηματιστήριο όπου τζογάρουν το δημόσιο πλούτο. Εταιρείες οι οποίες αγοράζουν αέρα, πουλάνε αέρα και όλα αυτά στις πλάτες των εργαζομένων, στις πλάτες του ελληνικού λαού».

«Θα κριθούμε από τους μετόχους»

«Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης εφαρμόζει την οικονομική πολιτική, όπως νομίζει καλύτερα, και θα κριθεί από το λαό. Πάντως μας σεβάστηκε», δήλωσε ο κ. Βγενόπουλος. Εμείς θα κριθούμε από τους μετόχους, πρόσθεσε.

NAFTEMPORIKI

No comments:

Share |