Monday, February 7, 2011

Στην AOL η The Huffington Post έναντι $315 εκατ.


Στην AOL η The Huffington Post έναντι $315 εκατ.


Όπως μεταδίδουν τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, η AOL ανακοίνωσε ότι κατέληξε σε οριστική συμφωνία για την εξαγορά του The Huffington Post έναντι 315 δις. δολ., της ελληνοαμερικανίδας Arriana Huffington (Στασινοπούλου)

Η συμφωνία - η οποία φέρεται να έχει ήδη εγκριθεί από τα διοικητικά συμβούλια των δύο εταιρειών και τώρα πρέπει να εγκριθεί και από τις κρατικές αρχές – στοχεύει στην δημιουργία ενός ομίλου «περιεχομένου» (content) «για την ψηφιακή εποχή» που θα έχει πρόσβαση σε όλες τις πλατφόρμες, διαδικτυακές, κινητών τηλεφώνων, video κλπ.

Η Arianna Huffington θα οριστεί πρόεδρος και Διευθύντρια Ειδήσεων στον νεοσύστατο όμιλο The Huffington Post Media Group που ουσιαστικά θα συνενώσει όλες τις δυνατότητες περιεχομένου του The Huffington Post και της AOL.

Επισημαίνεται ότι το The Huffington Post αποτελεί φαινόμενο επιτυχίας ακόμη και για τον φρενήρη διαδικτυακό κόσμο. Ιδρύθηκε το 2005 και έχει πλέον περισσότερους από 25 εκατ. μεμονωμένους επισκέπτες μηνιαίως. Ο νεοσύστατος όμιλος θα έχει μία συνδυασμένη βάση 117 εκατ. μεμονωμένων επισκεπτών μηνιαίως στις ΗΠΑ και 270 εκατ. σε διεθνές επίπεδο!

source: euro2day.gr

No comments:

Share |