Friday, December 10, 2010

Στο ταμπλό της Wall Street το β' 6μηνο το 2011 η Chrysler


Στο ταμπλό της Wall Street το β' 6μηνο το 2011 η Chrysler

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο γενικός διευθυντής της "Chrysler", κ. Σέρτζιο Μαρτσιόνε, σε σημερινές δηλώσεις του, επισημαίνοντας ότι το β' εξάμηνο του 2011 ο όμιλος θα επανέλθει στο αμερικανικό χρηματιστήριο", "έχοντας προηγουμένως επανέλθει στη συνεχή κερδοφορία".
Ο κ. Μαρτσιόνε παρενέβη με το σύστημα της τηλεδιάσκεψης αναφέροντας όλα τα ανωτέρω, στο πλαίσιο του 'Συμβουλίου για τις σχέσεις Ην. Πολιτειών και Ιταλίας'.

Το 2009 ο όμιλος "Chrysler" 'κατέθεσε στον ισολογισμό του', ενώ η μετοχή του αποσύρθηκε από το "ταμπλό" στη Wall Street. Έκτοτε, όμως, η "Fiat" αγόρασε το 20% του μετοχικού του κεφαλαίου του ομίλου, αλλά και ενεπλάκη στην παραγωγή οχημάτων--στις ΗΠΑ και στην Ιταλία-- το αμερικανικό και το καναδικό δημόσιο έχουν μερίδια στο μετοχικό κεφάλαιο, ενώ κι οι συνδικαλιστές μετέχουν σε ένα πολύ σημαντικό ποσοστό, πλέον, σε αυτό.

Ο όμιλος έως το μέσον του 2011 θα έχει θέσει υπόψη του προσωπικού του μία νέα συλλογική σύμβαση εργασίας, ανέφερε επίσης ο κ. Μαρτσιόνε, κατά τον οποίο και "το δίκτυο διανομής του ομίλου βελτιώνεται συνεχώς", κι "η συνεργασία 'Chrysler'-'Fiat' προχωρά πολύ καλά".

source: reporter.gr

No comments:

Share |