Tuesday, June 15, 2010

Citi: Μειώνει τιμές για εννέα ελληνικές τράπεζες


Citi: Μειώνει τιμές για εννέα ελληνικές τράπεζες

Στη μείωση των τιμών-στόχων για εννέα ελληνικές τράπεζες προχωρά η Citi σε έκθεσή της με ημερομηνία 14 Ιουνίου 2010, στην οποία παραθέτει τις εκτιμήσεις της για τις τραπεζικές τάσεις στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Τουρκία. Προτιμώμενη τράπεζα για τη Citi είναι η Τράπεζα Κύπρου.

Πιο αναλυτικά, ο οίκος μειώνει την τιμή-στόχο για την Εθνική Τράπεζα στα 12 ευρώ από 13 ευρώ και δίνει σύσταση «buy». Σύσταση «buy» δίνει επίσης η Citi για τις τρεις κυπριακές τράπεζες που καλύπτει, την Τράπεζα Κύπρου, την Ελληνική και τη Marfin. Για την Κύπρου μειώνει την τιμή-στόχο στα 5 ευρώ από 5,25 ευρώ, για την Ελληνική στα 1,2 ευρώ από 2 ευρώ και για τη Marfin στα 2 ευρώ από 2,25 ευρώ.

Στις υπόλοιπες τράπεζες, ο οίκος δίνει σύσταση «hold» για την Alpha Bank, την Eurobank, την Emporiki Bank, την Τράπεζα Πειραιώς και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και μειώνει τις τιμές-στόχους στα 4,75 ευρώ από 5 ευρώ για την Alpha, στα 4,5 ευρώ από 5,25 ευρώ για τη Eurobank, στα 3,2 ευρώ από 4,5 ευρώ για την Emporiki, στα 4 ευρώ από 4,5 ευρώ για την Πειραιώς και στα 3 ευρώ από 4 ευρώ για το Τ.Τ.

Τέλος για την Αγροτική Τράπεζα η Citi διατηρεί αμετάβλητη την τιμή-στόχο στο 1 ευρώ, ενώ δίνει σύσταση «sell».

source: capital.gr

No comments:

Share |