Monday, March 3, 2008

BOCY: Πωλεί το Kermia Beach για €45 εκ.


BOCY: Πωλεί το Kermia Beach για €45 εκ.

Την πώληση του Kermia Beach και παρακείμενης γης στην Αγία Νάπα επιδιώκει η Τράπεζα Κύπρου. Με χθεσινή της καταχώρηση στον τύπο, η Τράπεζα προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους αγοραστές να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για τη θυγατρική της εταιρεία μέχρι τις 17 Μαρτίου 2008. Ως ελάχιστη ενδεικτική τιμή διάθεσης ορίζει τα €45 εκ.

Το ξενοδοχείο είναι παραλιακό και απέχει 2 χλμ από την Αγία Νάπα. Εφάπτεται του κύριου δρόμου προς το Κάβο Γκρέκο. Είναι κτισμένο σε έκταση γης 61 χιλ. τ.μ. και αποτελείται από 154 μπανγκαλόου, κεντρικό κτίριο με χώρο υποδοχής, σαλόνια, δύο εστιατόρια, μία αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, καθώς και μια μεγάλη πισίνα και άλλους κοινόχρηστους χώρους.

Επιπρόσθετα, μαζί με το ξενοδοχείο, διατίθενται δύο γειτνιάζοντα τεμάχια παραλιακής γης έκτασης 75 χιλ. τ.μ. περίπου, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για επέκταση του ξενοδοχείου ή/και άλλη ανάπτυξη.

Στους ενδιαφερόμενους αγοραστές θα χορηγηθεί εμπιστευτικό πληροφοριακό δελτίο με όλες τις σχετικές πληροφορίες.

Η Τρ. Κύπρου, αναφέρει η χθεσινή καταχώρηση, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να τερματίσει τη διαδικασία πώλησης του ξενοδοχείου και της παρακείμενης γης χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση και δεν δεσμεύεται να αποδεχτεί την υψηλότερη ή οποιαδήποτε προσφορά.

STOCKWATCH.COM.CY

No comments:

Share |