Monday, March 17, 2008

Επενδύσεις από Βγενόπουλο θέλει ο Σταυράκης

Επενδύσεις από Βγενόπουλο θέλει ο Σταυράκης


Την επιθυμία της κυπριακής κυβέρνησης για αύξηση των επενδύσεων από τον όμιλο Marfin Investment Group αλλά και τη Marfin Popular Bank, ανέπτυξε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Χαρίλαος Σταυράκης στο πλαίσιο συνάντησης που είχε με τον αντιπρόεδρο του ομίλου Ανδρέα Βγενόπουλο. Σε δηλώσεις του στη StockWatch, ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε ότι ως κυβέρνηση «θεωρούμε τον κ. Βγενόπουλο σημαντικό επιχειρηματία και από τις δύο ιδιότητές του- ως αντιπροέδρου της Marfin Popular αλλά και της MIG- και του εκφράσαμε το ενδιαφέρον μας για περισσότερες επενδύσεις του ομίλου στην Κύπρο».

«Όπως τονίσαμε και στον κ. Βγενόπουλο, βασικός άξονας της πολιτικής μας είναι η προσέλκυση νέων επενδύσεων», υπογράμμισε ο κ. Σταυράκης. Σύμφωνα με τον υπουργό, συμφωνήθηκε στενή επαφή μεταξύ τους.

Στη συνάντηση η οποία ήταν προγραμματισμένη εδώ και λίγες μέρες και διήρκησε μία ώρα, ο υπουργός και ο κ. Βγενόπουλος συζήτησαν τις τρέχουσες διεθνείς οικονομικές εξελίξεις, την κρίση στις χρηματαγορές και το κυπριακό τραπεζικό σύστημα.

STOCKWATCH.COM.CY

No comments:

Share |