Thursday, December 6, 2007

ΕΚ: Υπηρεσία Άμεσης Ενημέρωσης

ΕΚ: Υπηρεσία Άμεσης Ενημέρωσης
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 06/12/2007 13:57:09


Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (‘η Επιτροπή’) επιθυμεί να ενημερώσει τόσο το επενδυτικό κοινό όσο και τους εμπλεκόμενους φορείς καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο μέρος ότι εγκαινιάζει την υπηρεσία Άμεση Ενημέρωση η οποία προσφέρεται δωρεάν και με την οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν για να παραλαμβάνουν σημαντικές προσθήκες/αλλαγές που αναρτούνται στον διαδικτυακό της τόπο.

Ο χρήστης μπορεί να εγγραφεί ως μέλος μέσω της σύνδεσης Υπηρεσία Άμεσης Ενημέρωσης, η οποία βρίσκεται σε κάθε υποσελίδα, αφού συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία. Για τα νέα μέλη το σύστημα θα απαιτεί επιβεβαίωση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης που καταχωρείται.

Με την εγγραφή ο χρήστης θα παραλαμβάνει ηλεκτρονικά μηνύματα τα οποία θα ενημερώνουν για συγκεκριμένες προσθήκες/αλλαγές στον Διαδικτυακό Τόπο της Επιτροπής. Οι προσθήκες/αλλαγές θα καθορίζονται εσωτερικά από το Τμήμα Πληροφορικής και Εργασιών της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και ο χρήστης θα μπορεί να προσαρμόσει ποιες κατηγορίες επιθυμεί να παραλαμβάνει καθώς και την ώρα παραλαβής της ενημέρωσης.

Ως αποτέλεσμα των πιο πάνω, η Επιτροπή αποφάσισε, για σκοπούς καλής συνεργασίας και συντονισμού με τους εμπλεκομένους και διευκόλυνσης στη διενέργεια των εργασιών της ότι, από τώρα και στο εξής, δεν θα αποστέλλει σε εμπλεκόμενους φορείς (ΚΕΠΕΥ, Δημόσιες Εταιρίες, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, κ.α.) έντυπα που εκδίδονται από την Επιτροπή όπως Ανακοινώσεις, Εγκυκλίους, Οδηγίες κ.λπ.

Ως εκ τούτου, οι εμπλεκόμενοι φορείς προτρέπονται όπως εγγραφούν στην πιο πάνω υπηρεσία.

Τέλος, σημειώνεται ότι η Επιτροπή καλωσορίζει οποιεσδήποτε εισηγήσεις / απορίες για την συγκεκριμένη υπηρεσία καθώς και για τον διαδικτυακό της τόπο μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης information.technology@cysec.gov.cy.

STOCKWATCH.COM.CY

No comments:

Share |