Wednesday, October 12, 2016

Πρόταση για συνέχιση της έκτακτης εισφοράς: H πελλάρα εν πας τους ανθρώπους!

Image result for Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών.Άμαν η πελλάρα εν πας τους ανθρώπους τζαι όι πας τα βουνά! 

Που την μια ο Νόμος να καθορίζει τον τερματισμό της έκτακτης εισφοράς στο τέλος του 2016 και με τον Υπ. Οικονομικών να τονίζει την κατάργηση της έκτακτης εισφοράς στο τέλος του 2016 με αντίστοιχο ποσό της τάξης των 80εκ. να επιστρέφεται
στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα κάθε χρόνο τζιαι που την άλλη να έσιης τον Περτίτζιη τζιε την συνοπαρτσιάν του να αραδιάζει αρλούμπες στην Βουλή και να θέλει να συνεχιστεί η έκτακτη εισφορά - στερώντας δηλαδή την ρευστότητα από την οικονομία.
Δεν φταίει κανένας άλλος παρά τα αμνοερίφια που τους εψηφίσαν! 

---

Πρόταση νόμου για τη συνέχιση της έκτακτης εισφοράς για όσους έχουν μηνιαίες απολαβές ή συντάξεις άνω των €3.501 κατέθεσε σήμερα στη βουλή, ο πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών.
Σημειώνεται ότι με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, η εν λόγω καταβολή τερματίζεται για όλες τις κατηγορίες την 31η Δεκεμβρίου 2016.
Ο υπουργός οικονομικών έχει αναφερθεί επανειλημμένα στην κατάργηση της έκτακτης εισφοράς προς το κράτος από την αρχή του επόμενου έτους, λέγοντας ότι το ποσό αντιστοιχεί γύρω στα €80 εκ. τα οποία θα επιστραφούν στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Πηγή: Stockwatch

No comments:

Share |