Thursday, October 13, 2011

JP Morgan: Καλύτερα των εκτιμήσεων τα αποτελέσματα


JP Morgan: Καλύτερα των εκτιμήσεων τα αποτελέσματα


Μικρή πτώση 4% σημείωσαν τα κέρδη της JP Morgan Chase για το γ΄ τρίμηνο του έτους, ενώ ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών παρά το προκλητικό περιβάλλον στις αγορές, όπως μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Ειδικότερα, η JP Morgan ανακοίνωσε κέρδη 4,26 δισ. δολ. για το γ΄ τρίμηνο ή 1,02 δολ. ανά μετοχή από 4,42 δισ. δολ. ή 1,01 δολ. ανά μετοχή ένα χρόνο νωρίτερα.

Τα έσοδα παρέμειναν αμετάβλητα στα 23,8 δισ. δολ., ενώ σε προσαρμοσμένη βάση σημείωσαν μικρή αύξηση και ανήλθαν σε 24,4 δισ. δολ. από 24,3 δισ. δολ. το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

Οι μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών σε δημοσκόπηση της Thomson Reuters τοποθετούσαν τα κέρδη της τράπεζας για το τρίμηνο στα 91 cents με έσοδα 23,3 δισ. δολ.

Οι προβλέψεις διαμορφώθηκαν σε 2,41 δισ. δολ. από 3,22 δισ. δολ. ένα χρόνο νωρίτερα, αυξημένες ωστόσο σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο που ήταν στα 1,8 δισ. δολ.

Η JP Morgan είναι η πρώτη τράπεζα που ανακοινώνει τα αποτελέσματα της για το γ΄ τρίμηνο στις ΗΠΑ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της J.P. Morgan Chase, Jamie Dimon ανακοίνωσε εξάλλου σήμερα ότι η τράπεζα σχεδιάζει να καταργήσει 1.000 θέσεις εργασίας στο τμήμα της επενδυτικής τραπεζικής λόγω της μείωσης των εργασιών σε ολόκληρο τον κλάδο.


source: capital.gr

No comments:

Share |