Thursday, February 25, 2010

Άνοιξαν τα πρατήρια καυσίμων οι βενζινοπώλες - Ταλαιπωρία τέλος


Άνοιξαν τα πρατήρια καυσίμων οι βενζινοπώλες - Ταλαιπωρία τέλος

Λευκωσία: Ταλαιπωρία τέλος για χιλιάδες καταναλωτές, αφού ο σημερινός διάλογος μεταξύ υπουργού Εμπορίου - πρατηριούχων - εταιρειών πετρελαιοειδών είχε αίσιο αποτέλεσμα. Οι εκκλήσεις της Επιτροπής Εμπορίου προς τους εμπλεκόμενους να βρουν λύση στο πρόβλημα που προέκυψε μετά την επιβολή πλαφόν στα καύσιμα, έπιασε τόπο, καθώς οι πρατηριούχοι αποφάσισαν το μεσημέρι της Πέμπτης άρση των απεργιακών τους μέτρων και άνοιγμα των πρατηρίων στο κοινό.

Σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με τον Υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Αντώνη Πασχαλίδη, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Στέφανος Στεφάνου, ανακοίνωσε ότι οι πρατηριούχοι, αφού αντιλήφθηκαν την ταλαιπωρία που υπέστη το κοινό, αποφάσισαν να άρουν τα μέτρα και να ανοίξουν τα πρατήρια προκειμένου ο κόσμος να ανεφοδιάσει τα αυτοκίνητα του με καύσιμα.

Από την πλευρά του, ο Υπουργός Εμπορίου, Αντώνης Πασχαλίδης, ευχαρίστησε τόσο τους πρατηριούχους όσο και τις εταιρείες πετρελαιοειδών και έκανε λόγο για υπεύθυνη στάση εκ μέρους των πρατηριούχων.

Είπε ότι τροχοδρομείται νομοσχέδιο που θα επιτρέπει στο Υπουργείο να καθορίζει ανώτατη τιμή στην χονδρική πώληση καυσίμων.

source: philenews.com

No comments:

Share |