Tuesday, October 20, 2009

Υψηλότερες τιμές-στόχοι για τράπεζες και από Citi


Υψηλότερες τιμές-στόχοι για τράπεζες και από Citi


Συνεχίζεται ο “χορός” των αυξήσεων των τιμών-στόχων των ελληνικών τραπεζών από ξένους οίκους, καθώς μετά την Morgan Stanley και την UBS, σε έκθεσή της με ημερομηνία 19 Οκτωβρίου 2009 η Citi αυξάνει με τη σειρά της τις τιμές-στόχους για έξι ελληνικές τράπεζες.

Αναλυτικά, η Citi αυξάνει την τιμή-στόχο για την Εθνική στα 30 ευρώ από 25 ευρώ δίνοντας παράλληλα σύσταση “buy”. Ο οίκος εκτιμά ότι η έκθεσή της στην Τουρκία της δίνει πλεονέκτημα καθώς στην συγκεκριμένη αγορά αναμένεται η μεγαλύτερη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων στο δεύτερο εξάμηνο του 2009.

Εξάλλου, για την Alpha Bank, η Citi θέτει νέα τιμή-στόχο τα 15,5 ευρώ από 13 ευρώ και δίνει σύσταση “buy”, ενώ για την Eurobank δίνει νέα τιμή-στόχο τα 12 ευρώ, από 11 ευρώ και σύσταση “hold”. Για την Πειραιώς η νέα τιμή-στόχος διαμορφώνεται στα 13 ευρώ, από 11,75 ευρώ με σύσταση “hold”, ενώ για την Τράπεζα Κύπρου η τιμή-στόχος αυξάνεται στα 6,75 ευρώ, από 5,75 ευρώ με σύσταση “buy”. Αναφορικά με την Marfin η Citi αυξάνει την τιμή-στόχο στα 4,25 ευρώ, από 4 ευρώ και δίνει σύσταση “buy”.

capital.gr

No comments:

Share |