Saturday, October 10, 2009

Συνεργασία Channel 4 και YouTube



Συνεργασία Channel 4 και YouTube

Λίγο πριν την υπογραφή συμφωνίας βρίσκονται YouTube και Channel 4, με την πρώτη να φιλοξενεί ακέραια βίντεο των προγραμμάτων του ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού.


Οι δύο εταιρίες βρίσκονται σε συζητήσεις το τελευταίο εξάμηνο και σύμφωνα με την Telegraph σε λίγες μέρες θα έχει υπογραφεί το συμβόλαιο. Μέχρι στιγμής, δεν έχει ξεκαθαριστεί πως θα διαιρεθούν διαφημιστικά έσοδα. Παρόλα αυτά, πολλοί που έχουν συνεργαστεί με το YouTube υποστηρίζουν πως η εταιρία θα παίρνει το λιγότερο το 30% της έκαστης διαφημιστικής συμφωνίας.
Σε περίπτωση που τελικά «πέσουν» οι υπογραφές, η Channel 4 θα προσφέρει στους χρήστες του YouTube τη δυνατότητα να παρακολουθεί τα προγράμματά της, όπως κάνει αυτή τη στιγμή με τη 4 on Demand. Μάλιστα, για την YouTube θα είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστεί με βρετανικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό και θα μεταδίδει το μεγαλύτερο περιεχόμενό του.

Παρόμοιες συνεργασίες είχε κάνει στις Ηνωμένες Πολιτείες ενώ το YouTube έχει εκφράσει δημόσια την επιθυμία να επαναληφθούν τέτοια deals.

cosmo.gr

No comments:

Share |